Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τέλος 2013- αρχές 2014 η γέφυρα στα Παραδείσια

Γιατροί και νοσηλευτές φωνάζουν ως εδώ και μη παρέκει
Κραυγή για κατάρρευση ΕΣΥ και εξόντωση εργαζομένων

Η παράκαμψη των 800 περίπου μέτρων στο τμήμα .........

Παραδείσια – Τσακώνα, η οποία παραδόθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία, «μας έκλεισε» προσωρινά «τα μάτια» για το έργο κατασκευής της γέφυρας, έτσι ώστε ο δρόμος να παραδοθεί ολοκληρωμένος προς χρήση.

Το «Θάρρος» επικοινώνησε χθες με το διευθυντή του έργου, Νίκο Ντονά, o οποίος μας είπε ότι τους τελευταίους μήνες οι ρυθμοί υλοποίησης είχαν πέσει λόγω σοβαρών προβλημάτων στη χρηματοδότηση. Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν τέσσερις πολύτιμοι μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» για τους σεισμούς από τον καθηγητή σεισμολογίας Γεράσιμο Τσελέντη!
«Λάβρος» κατά της Πολιτείας για τα δημόσια κτίρια που δεν ελέγχονται, ενώ ζήτησε επαγρύπνηση και επιβεβαίωσε τις ανησυχίες για μελλοντικούς σεισμούς. Παράλληλα χαρακτήρισε τραγικό γεγονός ότι έχει εγκαταλειφθεί στην Ελλάδα η σεισμική Πολιτική!
● Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
● Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι «εργαλείο» για την ανάπτυξη, δηλώνει στη «ΦΩΝΗ» ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας.
● ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής. Οι 11 της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και οι 6 νέες Συντονιστικές Επιτροπές στις Δημοτικές Οργανώσεις της Μεσσηνίας.
● ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ χαρακτήρα Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση, ιδρύθηκε χθες στα Φιλιατρά για το Δήμο Τριφυλίας, με πρωταγωνιστές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
● ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ η Καλαμάτα για κρουαζιέρες και υδροπλάνα. Ο δήμαρχος Παν. Νίκας για την ένταξη της Καλαμάτας στο χωροταξικό σχεδιασμό της κυβέρνησης για τον τουρισμό.
● ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ τα προβλήματα των ένστολων θα φέρει ο βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος, όπως δεσμεύτηκε στις συναντήσεις του με Αστυνομικούς, Πυροσβέστες και Λιμενικούς.
● ΑΙΣΘΗΣΗ από το πρωτοσέλιδο στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» για το «ξ-ΕΤΑΠ-ωμα» στη χαβούζα αδιαφάνειας στην ΕΤΑΠ.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.