Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ H καθυστέρηση της απομάκρυνσης χιλιάδων σκουπιδοδεματίων εγκυμονεί κινδύνους
Βόμβα για Ταΰγετο και Καλαμάτα


Ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, είχε ανακοινώσει ότι..........

μέχρι το Πάσχα η Μαραθόλακκα θα έχει απαλλαχθεί από τα δεμάτια, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση ώστε να δρομολογηθεί και το έργο της αποκατάστασης του χώρου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Λίγες ημέρες, ωστόσο, μετά τις ανακοινώσεις του, οι εργασίες για τη διάλυση των σκουπιδοδεματίων και την ανάκτηση και επεξεργασία του περιεχομένου τους σταμάτησαν! Το χώρο της Μαραθόλακκας οφείλει να καθαρίσει η εταιρεία του Θεόδωρου Ρέντζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΑ… ΚΑΓΚΕΛΑ και στα… σύρματα η Τριφυλία από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ» για τα συμβαίνοντας στην Παραλία Ελαίας-Αγιαννάκη, όπου κάτι… σάπιο υπάρχει στο «βασίλειο Παππά»!
Παρέμβαση από τη ΔΗΜΑΡ, απάντηση του δημάρχου Τριφυλίας, διαδικτυακός χαμός και νέες αποκαλύψεις στην τηλεόραση Best.
Αυτό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Φ» για την υπόθεση παρανομιών και αυθαιρεσιών με αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Στην πρώτη σελίδα ακόμη διαβάζουμε:
• ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Στο… σφυρί βγάζει χιλιάδες ακίνητα το ΤΑΙΠΕΔ σ’ όλη τη χώρα. Μεταξύ τους Δικαστήρια Κυπαρισσία και Καλαμάτας και Νοσοκομείο Κυπαρισσίας! Τρελαθήκατε; Και ακόμη δεν είδατε τίποτε… Οργή και ειρωνεία από τον Κ. Μαργέλη.
• Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Πελοποννήσου για τη στρατηγική ανάπτυξης, εναρμονίζεται με την Ε.Ε. για την περίοδο 2014-2020.
• 13 ΛΟΓΟΙ που συντηρούν την ακρίβεια στην Ελλάδα. Αποκαλυπτική έρευνα από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.
• ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ από το Δήμο Καλαμάτας και τους τοπικούς φορείς για την τουριστική προβολή. Σύσκεψη στο δημαρχείο, ποιοι συμμετείχαν και τι είπαν.
• ΝΕΟ «ΣΤΟΠ» από τον ΟΑΕΕ σε 1648 συντάξεις λόγω θανάτου!
• ΑΡΝΗΤΙΚΟ το 2012 το αγροτικό εισόδημα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φτώχεια και μιζέρια παντού!

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.