Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

 Βρέθηκε πτώμα μετανάστη στην Ανδραβίδα

Το πτώμα ενός οικονομικού μετανάστη από το Μπαγκλαντές εντόπισαν αργά το απόγευμα της Κυριακής άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στην περιοχή της Ανδραβίδας, όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Αφορμή για την αποκάλυψη του εγκλήματος , στάθηκε ένα .......

επεισόδιο μεταξύ οικονομικών μεταναστών από το Μπαγκλαντές στη Θεσσαλονίκη χθες. Εκεί οι εμπλεκόμενοι σε αυτό κλήθηκαν να εξηγήσουν γιατί υπήρξε η συμπλοκή και έτσι αποκαλύφθηκε το μακάβριο μυστικό, που βρισκόταν θαμμένο κοντά στο εργοστάσιο «Αστερίς» στην Ανδραβίδα.

Στην προανάκριση για το περιστατικό στη συμπρωτεύουσα υπήρξαν μαρτυρίες που ανέφεραν πως για ότι έγινε αφορμή ήταν η απαγωγή και δολοφονία του συγκεκριμένου ανθρώπου. Ο δράστης, μέλος μιας σπείρας Μπαγκλαντέζων, μίλησε στην Αστυνομία και έτσι την Κυριακή άνδρες από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης, έφτασαν στην Ηλεία και οδήγησαν τον δράστη να τους υποδείξει το σημείο, που ήταν θαμμένος, παρουσία Εισαγγελικών Αρχών και Ιατροδικαστή.

Τα μέλη της σπείρας φέρονται να απήγαγαν το θύμα, να ζήτησαν από τον αδερφό του στο Μπαγκλαντές το ποσό των 2.000 ευρώ για να τον ελευθερώσουν, κάτι που δεν έγινε και τελικά τον σκότωσαν.

Υστερόγραφα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.