Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Κοκκορομαχίες...με φόντο τη ζωή μας!

Γράφει η Αντωνία Μπούζα.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως βρισκόμαστε ως Χώρα σε έναν δύσκολο και ανηφορικό δρόμο ! Οι Έλληνες πολίτες δυσκολεύονται πλέον να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες φορολογικές απαιτήσεις, ενώ συγχρόνως βλέπουν να μειώνονται δραστικά οι αποδοχές τους.
Οι επιχειρήσεις στενάζουν και.........

δυσκολεύονται να κρατηθούν ζωντανές, ενώ όλοι προσβλέπουν σε καλύτερες ημέρες.

Η κρίση έδειξε, πως οι Έλληνες είναι ένας λαός που με υπομονή και θέληση επιθυμεί διακαώς να ξανασταθεί στα πόδια του, πως περιμένει πολλά από τους Κυβερνώντες, πως επιθυμεί να υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη , διαφάνεια, εντιμότητα πολιτικών στελεχών, αλλά και τιμωρία των επιόρκων .
Υπομένει τις δυσκολίες, αλλά με μία προϋπόθεση!
Να δει απτά δείγματα της πολυπόθητης ανάπτυξης, σχέδιο και αξιοκρατία σε όλο το φάσμα της πολιτκής ζωής του τόπου μας.
Γίνονται προσπάθειες που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν περάσει θετικά στην κοινωνία , υπάρχουν καθυστερήσεις που απογοητεύουν,ενώ απ΄την άλλη πλευρά έχουμε την τραγικότητα των αντιπολιτεύσεων.

Θεωρούν πως κραυγάζοντας και δυναμιτίζοντας τις όποιες προσπάθειες γίνονται, προσφέρουν υπηρεσίες στην πατρίδα και τους Έλληνες.
Κι εδώ έρχονται αμείλικτα τα ερωτηματικά στο μυαλό των Ελλήνων, για την Ελληνική πολιτική ζωή, όταν το μόνο που προβάλλουν τα κόμματα είναι κριτική, κατηγορίες, σκληρά λόγια και όχι προτάσεις, ιδέες και λύσεις για τα μεγάλα μας αδιέξοδα.
Ποιόν να πιστέψουν; Που να βασιστούν;

Ιδιαίτερα η Αξιωματική Αντιπολίτευση απογοητεύει, όταν με το βλέμμα μόνο στα ποσοστά της, δίνει έωλες υποσχέσεις και διαβεβαιώνει το λαό πως έχει ένα διαφορετικό σχέδιο για να ξεπεράσουμε την κρίση και φευ.... τελικά μας ενημερώνει πως απλά θα .....κάνει πιο σκληρές διαπραγματεύσεις!!
Βέβαια στο βέβαιον ενδεχόμενο της εξ αρχής άρνησης της Τρόϊκας στην όποια διαπραγμάτευση , δεν μας ενημερώνουν για το τι θα κάνουν!
Θα μας ωθήσουν στην έξοδο από την Ευρωζώνη για να ζήσουμε κι εμείς το ....θαύμα της Λατινικής Αμερικής ή θα απολαύσουμε την μαρξιστική προλεταριακή..... δικαιοσύνη;

Όταν μιλά για φορολόγηση των εχόντων τι εννοεί; Ποιούς εννοεί;
Ποία τα εισοδηματικά κριτήρια του ΣΥΡΙΖΑ για τους έχοντες που θα σηκώσουν το βάρος της φορολόγησης;
Ας σοβαρευτούμε όλοι επιτέλους....κι ας κοιτάξουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις μαζί, να βρουν το σωστό τρόπο για να ξεπεράσουμε το αδιέξοδο!
Κουραστήκαμε από τις κοκκορομαχίες και τους ....σκληρούς διαπραγματευτές, που τελικώς, έγιναν οι εκλεκτοί των "πέραν του Ατλαντικού συμμάχων " μας, που θέλουν να έχουν ρόλο και λόγο στα Ελληνικά πράγματα, την ώρα που οι Έλληνες χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους .

Επειδή το εύκολο είναι να χύσουμε με τη μία την καρδάρα με το γάλα ή να προσφύγουμε για αντίδραση κυρίως στους νεοεμφανιζόμενους τσαμπουκάδες της πολιτικής, ελπίζουμε να γίνει αντιληπτή η οριακή μας κατάσταση και να παρθούν άμεσες αποφάσεις που θα αποφορτίσουν τη δυσαρέσκεια .Με νηφαλιότητα και ουσιαστική συμπόρευση ιδεών και πρωτοβουλιών των πατριωτικών δυνάμεων, να βαδίσουμε για το καλό της πατρίδας.-

2 σχόλια:

  1. είναι τέτοιο το πολιτικό σου θράσος που το μισό άρθρο αναφέρεται στο Σύριζα..για την ΝΔ που κυβερνα θα μας πεις τιποτα??? δες λίγο αυτό
    'Σαμαράς για κατάργηση στο χαράτσι'http://www.youtube.com/watch?v=W9F_V0OT2D4

    Μία δεσμευση δεν τηρησε, μια . ο ψευτης, και εσυ μιλας για τον Συριζα...χαχαχχα...τι πλάκα έχετε..αλλα είπαμε, αφου οι ραγιάδες σας ψηφιζουν...μπεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ ηταν αυτο που ηθελε στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας τη δεξια.Τωρα η αναγκη το θελει να συνεργαζεται για το καλο της Χωρας με τη ΝΔ και ΔΗΜ ΑΡ.Μιλας για Ανηφορα χωρις να λες ποιες πολιτικες και ποιες πολιτικες δυναμεις εφεραν την Ανηφορα.Μηπως εγω;Συριζα,γιατι οχι;Μηπως δεν εχουμε πετρελαιο;Γιατι φετος ποιος εβαλε.Καλα που γραφης κανα αρθρο και γελαμε και μερικοι!!!Αλλα μη πτοησαι,εχει ραγιαδες ψηφοφορους η μεσσηνια αρκετους.Ρε να σε δουλευουν ψιλο γαζι και να εκλεγονται!!!Αυτο πως εξηγηται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.