Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Μαρτίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Παράνομες εξαγωγές φαρμάκων
Από φαρμακαποθήκη της Μεσσηνίας σε συνεργασία με δεκαπέντε φαρμακεία στο νομό
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ OI ΦΑΚΕΛΟΙ AΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ


Φάρμακα, χωρίς να εκδίδει τιμολόγια, τα οποία διακινούσε .....

εκτός Ελλάδας, συγκέντρωνε φαρμακαποθήκη της Μεσσηνίας σε συνεργασία με 15 φαρμακεία της περιοχής. Μάλιστα, στους εμπλεκόμενους της συγκεκριμένης υπόθεσης επιβλήθηκαν πρόστιμα 1,932 εκατ. ευρώ, ενώ στη Δικαιοσύνη θα αποσταλούν και άλλοι φάκελοι με παράνομες εξαγωγές φαρμάκων.

Το δε υπουργείο Υγείας μελετά την αλλαγή νομοθετικού πλαισίου προς την κατεύθυνση αυστηρότερων ποινών για τους παραβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ της παράνομης εξαγωγής φαρμάκων και η Μεσσηνία. Μία φαρμακαποθήκη με τη συνεργασία 15 φαρμακείων εμπλέκονται στη «φάμπρικα» και ήδη έπεσε πρόστιμο δύο περίπου εκατ. ευρώ. Ο αναπληρωτής υπουργός Μάριος Σαλμάς ανακοίνωσε χθες την αποστολή των φακέλων στη Δικαιοσύνη.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• «ΜΙΣΟ» ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με τη χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος για την προσωρινή διαχείριση των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο. Επιφυλάξεις από τον πρόεδρο της ΠΕΔ και δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Νίκα.
• ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η συμμετοχή κόσμου στις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Καλαμάτα, Μεσσήνη, Φιλιατρά και στα χωριά.
• ΜΕΓΑΛΕΣ οι δυνατότητες για εξαγωγές ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της Μεσσηνίας. Αυτό αναδεικνύει στη διημερίδα, που συνεχίζεται και σήμερα, στην COSTA NAVARINO , με τη συνεργασία των Ιδρυμάτων «Καπετάν Βασίλης» και «Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια».
• ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ οι ελληνικές εξαγωγές ελαιολάδου από τη μείωση της φετινής παραγωγής στην Ισπανία, σε αντίθεση με την Ιταλία και την Τυνησία.
• ΣΤΑ ΜΙΣΑ μειώθηκαν φέτος τα θανατηφόρα δυστυχήματα τον Φεβρουάριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
• ΣΤΙΣ 8.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ και φέτος η καλλιέργεια καρπουζιού στην Τριφυλία.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.