Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τριφυλία: Τρύπησαν ναϋλον θερμοκηπίων από το χαλάζι [ ViDEO ]

Εικόνες καταστροφής. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε από την έντονη χαλαζόπτωση που έγινε το μεσημέρι στις 13:20.
Οι μεγαλύτερες Ζημιές που υπήρξαν ήταν στην περιοχή τοου Αγρίλη.

Όπως σας είχαμε......

ενημερώσει σε προηγούμενη δημοσίευση μας ο Πρόεδορς του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών κ. Γιώργος Αλεξανδρόπουλος είχε κάνει λόγο για τρυπημένα νάϋλον χαμηλής κάλυψης για τα καρπούζια στην Περιοχή της Αγίας Κυρικαής. Τα περισσότερα προβλήματα καταγράφηκαν στην περιοχή του Αγρίλη Φιλιατρών.

Συνεργάτης μας επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και η κάμερα του Φιλιατρά News κατέγραψε τις εικόνες καταστροφής.
Αυτό που αντικρίσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια. Νάϋλον χοντρά που δεν μπορούσαν να τρυπηθούν με το δάχτυλο και υπο μεγάλη πίεση το χαλάζι που όπως μας περιγράφει ο αγρότης Βαγγέλης Γιαννόπουλος ήταν σε μέγεθος αβγού το τρύπησε!!!
Όπως μας είπε ο κ. Γιαννόπουλος τα νάϋλον τα άλλαξε φέτος με προοπτική για 3-4 χρόνια. Τωρα μερικούς μήνες μετά είναι άχρηστα και θέλουν αντικατάσταση.
Μπαλώματα δεν παίρνουν καθότι οι τρύπες είναι πολλές Αλλα ακόμα και αν μπαλωθούν δεν εγγυάται κανένας το πόσο θα αντέξουν.

Από την πλευρά τοου ο Αγρότης όμηρος Σάμπαλης έκανε λόγο για πρωτοφανές φαινόμενο που ουτε και ο Γεωπόνος κ΄Αντώνης Παρακσευόπουλος έχει ξαναζήσει.

Καλύτερα να δείτε το video για να αποκτήσετε καλύτερη άποψη.



1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.