Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΠ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ»
Απορρίφθηκαν οι 2 από τις 5 ενστάσεις που κατατέθηκαν στην Ε.Ε.


Πέντε χώρες, Δανία, Ελβετία, Αγγλία, Αίγυπτος και Νορβηγία, ........

κατέθεσαν ενστάσεις κατά της επέκτασης του Ελαιολάδου ΠΟΠ «Καλαμάτα», όμως η ελληνική πλευρά είναι αισιόδοξη, καθώς ήδη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή απορρίφθηκαν οι δύο.

Για την πορεία των τριών φακέλων που έχουν κατατεθεί από πλευράς Μεσσηνίας για προϊόντα ΠΟΠ, ενημερώθηκε προχθές με επίσκεψή του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς. Εκεί είχε συναντήσεις με το διευθυντή του υπουργού και το διευθυντή του γενικού γραμματέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΕ 11 ΣΗΜΕΙΑ τα κυβερνητικά μέτρα που συμφωνήθηκαν χθες στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και ανακοινώθηκαν απο την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ οι μελέτες για τους σημαντικούς οδικούς άξονες της Πυλίας Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη και Σουληνάρι-Κορυφάσιο. Ικανοποίηση Καφαντάρη μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης.
ΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ για την αποκατάσταση των ζημιών στο κάστρο της Κορώνης κατά τη σύσκεψη υπό τον Κ. Τζαβάρα στο υπουργείο Πολιτισμού. Η συνάντηση θα επαναληφθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο υπουργείο για την προώθηση του ζητήματος για το οποίο έντονο υπήρξε το πρωθυπουργικό ενδιαφέρον.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για τους Βιολογικούς Καθαρισμούς Κυπαρισσίας-Φιλιατρών έδωσε ο Κώστας Κόλλιας στις αρμόδιες υπηρεσίες μετά τους τελευταίους ελέγχους που διαπίστωσαν προβλήματα.
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ εν όψει Τριωδίου χαρακτήρισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θόδωρος Μπρεδήμας τις μειώσεις δημοτικών τελών που εξήγγειλε η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας.
ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ με προτάσεις για αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν για ανάσχεση της ανεργίας και τόνωσση της απασχόλησης κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ.
ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.