Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Φιλιατρά: Τροχαίο ατύχημα με υλικές μόνο ζημιές, έξω από τον παλίο βωμό [ VIDEO ]

Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, έγινε στις 12:30 περίπου το μεσημέρι με δυο αυτοκίνητα το ένα μάρκας OPEL VECTRA χρώματος λευκού, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΜΡ 2985 και ένα πράσινο αυτοκίνητο μάρκας ROVER με αριθμό κυκλοφορίας ΥΕΚ 6201. (δεν χρειάζεται να αναφερθούν ονόματα καθότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους)

Σύμφωνα με πληροφορίες το προπορευόμενο λευκό ......

OPEL Vectra που είχε κατεύθυνση από Φιλιατρά προς Κυπαρισσία φτάνοντας έξω απο το Βενζινάδικο της AVIN στο ύψος του Αγιαννάκη (παλιό Βωμό) είχε κόψει ταχύτητα προκειμένου να κινηθεί αριστερά σε παράδρομο.

Πίσω του ακολουθούσε το πράσινο ROVER το οποίο χτύπησε το προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα το vectra να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει εκτός δρόμου (με αντίθετη κατεύθυνση από την αρχική) και να καρφωθεί σε ελιά.
Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός κανενός από τους δυο οδηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα είναι συνυπευθυνότητα των δυο οδηγών καθώς όπως προέκυψε από την αυτοψία το μεν Vectra προσπάθησε να παραβιάσει την διπλή διαχωριστική γραμμή που υπάρχει στο σημείο και το Rover δεν τήρησε τις προβλεπόμενη από τον Νόμο απόσταση ασφαλείας αναμεσα στα δυο αυτοκίνητα με συνέπεια την σύγκρουση.
Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός στους δυο οδηγούς. Την υπόθεση ανέλαβε η τροχαία Κυπαρισσίας.

Δείτε ένα μικρό Video από το ατύχημα.



2 σχόλια:

  1. ηθελα να ειξερα τα σιγναλ λαιτς γιατι τα βαζουν στα αυτοκηνιτα αυφου σχεδον κανεις δεν τα χρεισημοποιει; ακομα και στα γαιδουργια κουνουσαν το καπιστρι οταν θελανε να στριψει το ζωντανο α ρε βιτσα που χρειαζετε.Μηπως μιλαγε ο πισω στο κινητο; λεω μηπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.