Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

Καταιγισμός διαρρήξεων

Δύο πρακτορεία του ΟΠΑΠ «χτύπησαν» άγνωστοι τα ........

ξημερώματα της Κυριακής, ανήμερα της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους, στα Φιλιατρά.

Στην Καλαμάτα, σε άθλια κατάσταση και με τα πιο ακριβά χρυσαφικά να λείπουν βρήκε το σπίτι της στην οδό Νίκης, τα ξημερώματα της Κυριακής, η κα Βιβή Φιλοσόφου.

Τέλος, κάθε κίνηση δύο διαρρηκτών κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος εταιρείας εμπορίας οπωροκηπευτικών στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.


ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Στην πλατεία χθες τα τρακτέρ


Σε ετοιμότητα για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, χωρίς να αποκλείουν ακόμη και κλείσιμο δρόμων, βρίσκονται οι αγρότες των Φιλιατρών, οι οποίοι χθες το απόγευμα παρέταξαν τα τρακτέρ με τις μαύρες σημαίες στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι αγρότες των Φιλιατρών, το Σάββατο και την Κυριακή, έβγαλαν τα τρακτέρ στην εθνική οδό, στη βόρεια είσοδο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΚΡΗΞΗ ΤΑΤΟΥΛΗ χθες στο Πε.Συ. κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που χαρακτήρισε ως τροφοδότη του δημοσιεύματος εναντίον του στο «Πρώτο Θέμα», ενώ κατάγγειλε ότι ο Τσίπρας αναλαμβάνει πολιτικές εργολαβίες για τη λεηλασία του τόπου.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά, σύλληψη 27χρονου Έλληνα για ναρκωτικά στη Μεσσήνη.
• ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ το Ανοιχτό Θέατρο Μάνης. Η εκδήλωση από το Δήμο Δυτικής Μάνης και το «ΔΙΑΖΩΜΑ».
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το έργο προστασίας των μνημείων της Μεσσηνίας. Θετικός ο απολογισμός από την 26η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.
• 150 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στην 6η ΥΠΕ χωρίς εμπλοκή του ΑΣΕΠ.
• ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ για την παράνομη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων στη Σκάλα.
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ η προσφορά της Γεωργίας Χριστοδούλου για τον τουρισμό της Τριφυλίας. Ο απολογισμός, οι ευχαριστίες και ο αποχαιρετισμός της στην Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.