Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτη γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλνει στο ΕΣΡ, Site και blogs!!!!!! [ VIDEO ]

Του πρώην Διαχειριστή μας

Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι στο άκουσμα της είδησης ότι ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, κατήγγειλε στο ΕΣΡ την σελίδα του BEST TV Καλαμάτας αλλα και Blogs(!!!!!!) με την κατηγορία αλλοίωσης δηλώσεων που είχε κάνει στην Καλαμάτα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης.

Αιτία της "καταγγελίας" στο ΕΣΡ ήταν -όπως ισχυρίζεται το .......

γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- αλλοίωση των δηλώσεων του Γιάννη Δραγασάκη σχετικά με τον κατώτατο μισθό.
Τα αρχικά ΕΣΡ σημαίνουν Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Τι σχέση έχει το ΕΣΡ, με internet και ιστοσελίδες?
Δεν καταλαβαίνουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ότι καθημερινά ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ με τις καθημερινές άστοχες δηλώσεις των στελεχών τους (Τατσόπουλου και Λαφαζάνη) και άλλων, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τελείως την μπάλα και να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις?? Που πήγε η σοβαρότητα ενός κόμματος που είναι αξιωματική Αντιπολίτευση????
Τώρα στέλνουν από άγνοια σας Site και blogs στο ΕΣΡ??? Με ποιά αρμοδιότητα θα ασχοληθεί το ραδιοτηλεοπτικό???

Με το θέμα ασχολήθηκε και το kontra Channel όπου στο δελτίο Ειδήσεων με τον Γιάννη Παπαγιάννη βγάζοντας στον αέρα τον Ιδιοκτήτη και διευθυντή του BEST TV Νίκο Μπελογιάννη ο οποίος είπε ότι δεν υπήρξε καμία παραποίηση των δηλώσεων Δραγασάκη.
όπως είπε ο κ. Μπελογιάννης, ο Γιάννης Δραγασάκης έκανε δήλωση στην Καλαμάτα και οι υπεύθυνοι του σταθμού έγραψαν στην ιστοσελίδα τους ότι Ο Δραγασάκης "προσγείωσε" στην πραγματικότητα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα του BEST


Ο Δραγασάκης ''προσγείωσε'' στην πραγματικότητα τον ΣΥΡΙΖΑ - ''Δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανέβει ο κατώτατος μισθός''

Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό...'', σημείωσε ο Γ. Δραγασάκης μεταφέροντας με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς... ακραίες αναφορές τόσο την πολιτική όσο και την κοινωνική πραγματικότητα, μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν σήμερα. Ο Υπεύθυνος Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από την Καλαμάτα, σημείωσε μάλιστα πως ''...ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμη καταστεί σε ενιαίο και συμπαγές κόμμα και είχε να αντιμετωπίσει και τα εσωτερικά του προβλήματα'', δηλώνοντας όμως έτσι την ικανοποίηση του για την... κατάταξη των δημοσκοπήσεων. Για τον... συνασπισμό εξουσίας που αναζητά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε πως ''κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εικόνα των πραγμάτων μετά από 6 μήνες ή ένα χρόνο, αφού το σκηνικό μοιάζει με κινούμενη άμμο...'', ενώ προχώρησε σε ανοικτή πρόσκληση για έναν εποικοδομητικό διάλογο για να ''...αναζητηθούν τρόποι για την σύμπραξη κινήσεων ή δυνάμεων''. Έκπληξη προκάλεσε και η ταυτόσημη - ακριβώς - αναφορά του με την περασμένη από τις Βρυξέλλες του κου Δρούτσα του ΠΑΣΟΚ πως εξουσία, πολιτική και ΜΜΕ φταίνε για την μέχρι τώρα πορεία. Τέλος κατέγραψε την απορία του για την... ταυτότητα των γεγονότων της Χαλκιδικής.

και ο κ. Μπελογιάννης αναρρωτήθηκε ότι δεν κατάλαβε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τους έστειλε στο ραδιοτηλεοπτικό. Για την τηλεόραση ή για το Site??

Δείτε το σχετικό Video από το Kontra Channel.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.