Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΥΛΙΑ- ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Παλιός γνώριμος από χασίς σε εκκλησία το ένα μέλος
- Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει άλλα 24 άτομα των δύο περιοχών


Ένας παλιός γνώριμος της Δίωξης Ναρκωτικών, που ........

άφησε εποχή όταν το 2006 συνελήφθη να έχει μετατρέψει το ταβάνι σε εξωκλήσι στη Βάλτα Γαργαλιάνων σε αποξηραντήριο για 46 κιλά χασίς, είναι ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες από τις δύο εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν προχθές από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Η δε Αστυνομία επίσημα αποδίδει σε αυτόν και σε συγκατηγορούμενό του την «ορφανή» χασισοφυτεία με τα 992 δέντρα στην αγροτοδασική περιοχή «Κόκκινα Πατερά» στην Τριφυλία, που είχε εντοπισθεί το Σεπτέμβριο του 2012.

Χθες όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Τέσσερα άτομα από την Πυλία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας, από τον οποίο ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο Πέμπτη, ενώ τα υπόλοιπα στην εισαγγελέα Κυπαρισσίας, από την οποία επίσης ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή.

Μεταξύ των κατηγοριών που τους απαγγέλθηκαν είναι αγορά, κατοχή, πώληση και καλλιέργεια ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις περί ναρκωτικών στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΣΤΗ… ΦΑΚΑ δύο εγκληματικές συμμορίες που διακινούσαν ναρκωτικά στη Μεσσηνία.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» για τη μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. Στην πρώτη σελίδα διαβάζουμε ακόμη:
• ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ από το Μάρτη στη Μεσσηνία, μέσω πτήσεων στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Όλο το πρόγραμμα πτήσεων της φετινής περιόδου.
• ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ο δήμαρχος Παν. Νίκας και τα 3 εκατ. ευρώ για το 2013 κι έτσι το νέο Δημαρχείο στο παλιό Νοσοκομείο μπορεί να ολοκληρωθεί.
• ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ στην Costa Navarino το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γνωρίζω και προβάλλω τη φύση και την ιστορία της Μεσσηνίας».
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ από τη ΔΗΜΑΡ για την τοπική αυτοδιοίκηση.
• ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ των νεφροπαθών από τα φίλτρα εκτός προδιαγραφών, μεταφέρει στον υπουργό Υγείας, ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημ. Κουκούτσης.
• ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ, αποφάσισαν οι αγρότες και οργανώνουν Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 5 Μαρτίου στην Αθήνα.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.