Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. Γ. του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η απαράδεκτη δήλωση του Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών κ. Γ. Μέργου, περί "υψηλού" κατώτατου μισθού στην Ελλάδα, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τις οποίες επιχειρεί να απορροφήσει η κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση έχοντας χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία βρίσκεται στον κόσμο της. Τα έσοδα καταβαραθρώνονται και η κυβέρνηση απειλεί με κατασχέσεις τον μικρομεσαίο Έλληνα πολίτη.
Οι επενδύσεις αναζητούνται από τον .......

κ. πρωθυπουργό στο Κατάρ, οι αποκρατικοποιήσεις δεν προχωρούν και η λύση είναι να πέσει και άλλο ο κατώτατος μισθός; Η γενιά των 700 ευρώ έγινε ήδη γενιά των 500. Πόσο ακόμα θα πέσει άραγε;

Ο Γενικός Γραμματέας είναι πολιτικό πρόσωπο και όχι υπηρεσιακός παράγοντας, όσο ο κ. Μέργος παραμένει στη θέση του η άποψή του για μαχαίρι στους κατώτατους μισθούς, συνιστά κυβερνητική τοποθέτηση και όχι πολιτική παραφωνία.

Αν ο κ. Μέργος υπέπεσε πράγματι σε τόσο χοντρό λάθος, η διόρθωση του λάθους μεταφράζεται σε παύση ή παραίτησή του. Όσο παραμένει στη θέση του η κυβέρνηση είτε δεν ακυρώνει ολοκληρωτικά την τοποθέτησή του για μαχαίρι στους κατώτατους μισθούς, είτε αποδέχεται σιωπηρά ότι τον χρησιμοποίησε ως "λαγό".

ΠΑΝ. Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

2 σχόλια:

  1. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΙ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας λει ο..ΜΟΥΡΓΟΣ...ρεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.