Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήνου Τριφυλίας: Ξεκινούν μαθήματα Πιάνου και Κιθάρας.

Μετά την έγκριση για την υπογραφή συμβάσεων ξεκινούν τα μαθήματα πιάνου και κιθάρας στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας.

Το Δημοτικό Ωδείο και το Εικαστικό Εργαστήρι λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια από το Δήμο Κυπαρισσίας στην Κυπαρισσία. Με τη διοικητική μεταρρύθμιση αυτούς τους δύο φορείς τους ανέλαβε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου.

Τα μαθήματα πιάνου και κιθάρας δεν στάθηκε δυνατόν να .......

ξεκινήσουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς γιατί δεν υπήρχε έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη προσωπικού. Η έγκριση δόθηκε το Δεκέμβριο και μετά τις απαραίτητες διαδικασίες τα μαθήματα ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου. Μέχρι τον προηγούμενο Ιούνιο οι μαθητές που παρακολούθησαν τα μαθήματα ήταν αρκετοί και η ανάγκη προσφοράς από την πολιτεία μαθημάτων μουσικής με χαμηλά δίδακτρα θεωρείτο επιβεβλημένη. Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης προχώρησε στη σύναψη συμβάσεων με δύο μουσικούς προκειμένου να υπάρξει συνέχεια αυτής της δραστηριότητας. Στο Ωδείο μπορούν να εγγραφούν μαθητές από όλο το Δήμο. Όσοι από τους παλιούς μαθητές ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τα μαθήματά τους ή επιθυμούν να εγγραφούν νέοι μαθητές, μπορούν να πάρουν πληροφορίες για τα μαθήματα πιάνου και αρμονίου από τον κ. Νίκο Παπαδήμο στο τηλέφωνο 6957813257 και για τα μαθήματα κιθάρας από τον κ. Σπύρο Πετρωνίου στο τηλέφωνο 6974721668.

Τα μαθήματα στο Εικαστικό Εργαστήριο δεν έχουν διακοπεί χάρη στην ευγενική προσφορά του ζωγράφου κ. Νίκου Ζαχαρίου ο οποίος μετά το τέλος της προηγούμενης σύμβασής του συνέχισε να εργάζεται εθελοντικά και χωρίς διακοπή στο Εργαστήρι προκειμένου να μη διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του. Έτσι σήμερα στο Εικαστικό Εργαστήρι γίνονται μαθήματα κεραμικής, κάθε Τετάρτη απόγευμα 3.00 – 4.30 και 4.30 – 6.00 για τα παιδιά και για τους ενήλικες 6.00 – 9.00. Ζωγραφικής, σχεδίου (μολύβι, κάρβουνο, χρώμα) κάθε Παρασκευή απόγευμα 5.00 – 9.00. Ζωγραφικής για παιδιά κάθε Σάββατο 10.00 – 11.30 και 11.45 – 13.45. Επίσης γίνονται και μαθήματα αγιογραφίας κάθε Παρασκευή απόγευμα 5.00 – 9.00 και Σάββατο απόγευμα 5.00 – 8.00. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μπορούν να πάρουν πληροφορίες από τον κ. Νίκο Ζαχαρίου στα τηλέφωνα 27610-22980, 6977017876.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.