Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Κυπαρισσία: Απέκλεισαν την Εφορία για να μη μεταφερθεί ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός στη Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας! (φωτογραφίες)

Από τις 7 το πρωί, ο πρόεδρος και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, μαζί με εκπροσώπους επαγγελματικών συλλόγων και κοινωνικών οργανώσεων και πολίτες, απέκλεισαν την είσοδο της Εφορίας Κυπαρισσίας, βάζοντας αλυσίδες, για να μη μεταφερθεί ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός της στη Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας.

Γύρω στις 8.45πμ......

έφτασε στο σημείο συνεργείο ιδιωτικής εταιρίας που έχει αναλάβει τη μεταφορά και μετεγκατάσταση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τη Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας στη Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας. Όταν είδαν τους συγκεντρωθέντες και αφού είχαν μαζί τους ολιγόλεπτη συνομιλία, οι άνθρωποι του συνεργείου, αποχώρησαν χωρίς να προκληθεί ένταση και δίχως να γίνει το παραμικρό επεισόδιο.

Ο εμπορικός κόσμος της Κυπαρισσίας και πολίτες της ευρύτερης περιοχής, διαμαρτύρονται για το «λουκέτο» στην Εφορία και δηλώνουν την απόφασή τους να κρατήσουν αποκλεισμένη την Εφορία και τις επόμενες μέρες - όσο χρειαστεί - ώστε η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών να κατανοήσουν το δίκαιο αίτημα του αγώνα τους για παραμονή σε λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας, να αντιληφθούν την αδικία τους σε βάρος της Τριφυλίας, να καταλάβουν πως με το «λουκέτο» προκαλείται τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να πάρουν νέα απόφαση για αναστολή του «λουκέτου» και εξαίρεσή της από την κατάργηση.

Σε συζητήσεις τους οι συγκεντρωθέντες, με αγανάκτηση και οργή, εξαπέλυσαν βολές στην Κυβέρνηση, τους βουλευτές, το δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή Τριφυλίας, ενώ στρέφονταν ακόμη και κατά του ίδιου του Μεσσήνιου Πρωθυπουργού και των συνεργατών του γραφείου του. Όπως λένε, βουλευτές, δήμαρχος και Πρωθυπουργικό γραφείο δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον εδώ και τόσο καιρό που ήταν γνωστό το «λουκέτο» και δεν έκαναν παρεμβάσεις για να μη μπει το «λουκέτο» στην Εφορία, το οποίο μοιρολατρικά είχαν αποδεχτεί και στο οποίο είχαν συνηγορήσει, αφού δεν αντιδρούσαν, αλλά τις τελευταίες μέρες, από την κινητοποίηση του εμπορικούς συλλόγου με την κατάληψη της Παρασκευής και την οργισμένη αντίδραση του κόσμου, ο δήμαρχος και οι βουλευτές κάνουν - πολύ αργοπορημένα - δηλώσεις και επαφές για να μη μπει «λουκέτο», το οποίο ήδη από την Παρασκευή μπήκε και για το οποίο γνώριζαν από πέρυσι, ενώ από τις 19 Οκτωβρίου είχε δημοσιευθεί και στο ΦΕΚ η κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος



4 σχόλια:

  1. NΔ ...44% ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ...ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ...ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ :)....ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΑΤΑΚΙΑ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαγγελεας δεν υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι δουλεμα, τι να κανουμε με αυτα που ακουμε καθε μερα...και καλα η εφορια που εαν θες ενα χαρτι θα στο στειλουν με μια καθυστερηση, αμα πεθαινεις και φυγει το νοσοκομειο τι θα σου λενε περαστε απο Δευτερα στην Καλαματα???Στα θεματα υγειας κάθε λεπτό μετραει!Ας μείνουμε ησυχοι όμως αφού διαβεβαιωσε ο Κ.Κατσιβελας οτι όλα θα πανε καλά και να μην ανησυχούμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτιαξτε ενα νοσοκομειο στα Φιλιατρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.