Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Τριφυλίας: Ορισμός εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων

Στον ορισμό των εντεταλμένων Δημοτικών συμβούλων του Δήμου Τριφυλίας προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κόλλιας.
Αναλυτικά οι εντεταλμένοι σύμβουλοι που ορίστηκαν είναι:

1. Τον κ. Γεώργιο Σαμπαζιώτη του Δημητρίου, αναθέτοντας σε αυτόν:
Α. Την εποπτεία, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο της Οικονομικής Υπηρεσίας (Τμήματα: Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών, Εσόδων και Περιουσίας, Ταμείου) και την υπογραφή των εγγράφων, πιστοποιητικών και βεβαιώσεων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών πλην χρηματικών ενταλμάτων.
Β. Την άσκηση εποπτείας των Υπηρεσιών στην Δ.Ε. Κυπαρισσίας, εξουσιοδοτούμενος να υπογράφει τα πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της συγκεκριμένης Δημοτικής Ενότητας καθώς και το συντονισμό και τη συνεργασία με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Κυπαρισσίας για την επίλυση των προβλημάτων.

2. Τον Ιωάννη Μερκούρη του Δήμου αναθέτοντας σε αυτόν:
Α. Την άσκηση εποπτείας των Υπηρεσιών στην Δ.Ε. Αετού, εξουσιοδοτούμενος να υπογράφει τα πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ διοικητικά έγγραφα πλην ενταλμάτων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της συγκεκριμένης Δημοτικής Ενότητας καθώς και το συντονισμό και τη συνεργασία με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αετού για την επίλυση των προβλημάτων.
Β. Την εποπτεία, την παρακολούθηση και το συντονισμό των Υπηρεσιών, των Επιτροπών και των διαδικασιών για τα ζητήματα Παιδείας του Δήμου, εξουσιοδοτούμενο να υπογράφει τα σχετικά έγγραφα.

3.΅Τον Ιωάννη Βασιλόπουλο του Ευστάθιου αναθέτοντας σε αυτόν:
Την άσκηση εποπτείας των Υπηρεσιών στην Δημοτική Ενότητα Τριπύλης, εξουσιοδοτούμενος να υπογράφει τα πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ διοικητικά έγγραφα πλην ενταλμάτων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της συγκεκριμένης Δημοτικής Ενότητας καθώς και το συντονισμό και τη συνεργασία με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Τριπύλης για την επίλυση των προβλημάτων.

4. Τον Παναγιώτη Σουρέτη του Αθανασίου ο οποίος θα συνεπικουρεί το Δήμαρχο, σε θέματα του αγροτικού τομέα.

5. Την Μαρία Πανουσιοπούλου του Παναγιώτη, με ειδική αναφορά σε ζητήματα Εσόδων.

Η άσκηση των αρμοδιοτήτων των εντεταλμένων Συμβούλων θα γίνεται σε συνεννόηση με το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους στα πλαίσια των αποφάσεων της εκτελεστικής επιτροπής, του Δημοτικού Συμβουλίου και των λοιπών συλλογικών οργάνων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.