Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

«Πόρτα» από Δένδια για την παραβατικότητα τσιγγάνων»
ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Με το διευθυντή του γραφείου του υπουργού ......

Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Δημ. Περδίκη, κι όχι με τον υπουργό, λόγω εκτάκτου κωλύματος, συναντήθηκε χθες στην Αθήνα η αντιπροσωπεία από τη Μεσσηνία, την οποία αποτελούσαν οι βουλευτές Ι. Λαμπρόπουλος, Δημ. Σαμπαζιώτης και Δημ. Κουκούτσης, οι δήμαρχοι Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και Πύλου – Νέστορος Δημ. Καφαντάρης, καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, Νικ. Τζώρτζης, Κων. Σπυρόπουλος και Κων. Αποστολόπουλος.

Θέμα της συζήτησης η αύξηση της παραβατικότητας στη Μεσσηνία και, κυρίως, στο Δήμο Μεσσήνης, ενώ τόσο ο κ. Αναστασόπουλος όσο και οι βουλευτές, αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων, κατέθεσαν τις απόψεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΑ 3 ΕΥΡΩ "χτυπάει" η τιμή του ΠΟΠ ελαιολάδου, ενώ στην αγορά της Μεσσηνίας η τιμή του έξτρα παρθένου βρίσκεται στο εμπόριο στα 2,75 ευρώ το κιλό μετρητοίς, ενώ η "Ένωση Μεσσηνίας" "κόλλησε" στα 2,60 ευρώ με τρίμηνη επιταγή και εκκαθάριση το Σεπτέμβριο!
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ", στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ οι γιατροί. Στην Πανελλήνια Πανιατρική Απεργία συμμετέχουν ενεργά ο Ιατρικός και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ στην ηγεσία του Α-ΤΕΙ Καλαμάτας. Ανέλαβε ο νέος πρόεδρος-πρύτανης Δημ. Βελισαρίου αποχαιρέτησε ο Ανδρέας Κανάκης.
ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ στα διπλώματα οδήγησης (δικύκλων, Ι.Χ., φορτηγών, λεωφορείων κλπ.) από τις 19 Ιανουαρίου.
ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ το υπουργείο Οικονομικών Δήμο και φορείς της Τριφυλίας για την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Σε εγρήγορση Δήμος και φορείς για τη διατήρηση δομών και υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας.
ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ, προσφορά τοπικών καλλιτεχνών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καλαμάτας απο το Δήμο, τη Φάρις και τους Εθελοντές.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ χθες της νέας Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Καλαμάτας και του νέου προέδρου της και αντιδημάρχου Δημήτρη Δημόπουλου.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.