Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 200 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Έλεγχος σε Καλαματιανή γιατρό από τον ΕΟΠΥΥ


Κλιμάκιο του ΕΟΠΥΥ βρέθηκε χθες στην Καλαμάτα, σύμφωνα ......

με το διοικητή του Οργανισμού Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο, προκειμένου να ελέγξει συμβεβλημένο γιατρό που καταγγέλθηκε ότι υποστήριξε πως είχε συμπληρώσει τις 200 επισκέψεις ασθενών που δικαιούται το μήνα, σε μία μόνο μέρα!

Την ανακοίνωση έκανε χθες το πρωί ο κ. Παπαγεωργόπουλος από την εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» του Γιώργου Παπαδάκη. Συγκεκριμένα, ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ ανέφερε: «Είχαμε χθες ένα περιστατικό. Στις 2 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε ότι γιατρός στην Καλαμάτα είχε συμπληρώσει τις 200 επισκέψεις και ζήτησε επιπλέον χρήματα».

Σε αυτό το σημείο ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε: «Τις 200 επισκέψεις του μήνα τις είχε καλύψει στις 2 Ιανουαρίου, με την 1η του μήνα να είναι αργία; Δηλαδή, σε μία μέρα;».

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

"ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ" με αυτή τη φράση ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούηλης σηματοδότησε τις περαιτέρω κινήσεις και πολιτικές επιλογές του, στοχεύοντας στην αλλαγή της Περιφέρειας μέσω αναπτυξιακής πολιτικής για την οποία δηλώνει αισιόδοξος.
Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Π. Τατούλης μίλησε για όλους και για όλα έδωσε το στίγμα για τη νέα χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Δήλωσε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν έχει προτάσεις, ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για την υποκριτική στάση του στο θέμα των τσιγγάνων διερωτώμενος: Είναι απέναντι στα γκέτο και τα σταλινικά γκούλακ;
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΔΕΚΑ ΝΕΚΡΟΙ στην άσφαλτο το Δεκέμβριο του '12 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τον απολογισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης.
ΑΥΡΙΟ η εκλογή Προεδρείων και μελών των Επιτροπών σε Περιφέρεια και Δήμους.
4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ τσιγγάνων για κλοπή ρεύματος και ναρκωτικών σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση.
ΑΥΡΙΟ ο αγιασμός των υδάτων και η πίτα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας.
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ 14 Ιανουαρίου πρόγραμμα ενίσχυσης των ΜμΕ με 456 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ Αλευρά σε πρότυπο θερμοκήπιο της Τριφυλίας.
ΦΥΤΕΥΟΥΝ για την Άνοιξη κηπευτικά οι παραγωγοί στην Πελοπόννησο.


ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.