Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Χειμερινές εκπτώσεις από 15 Ιανουαρίου

Σε επίπεδα άνω του 50% αναμένεται να διαμορφωθούν τα ποσοστά των χειμερινών εκπτώσεων που αρχίζουν στις 15 Ιανουαρίου, ενώ πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει θα πάρουν οι καταναλωτές τις αμέσως προσεχείς ημέρες από τις προσφορές που αρχίζουν και επίσημα πολλά καταστήματα.

Η μεγάλη πτώση .....

του τζίρου για το σύνολο της αγοράς αλλά και η μειωμένη κίνηση τις ημέρες των γιορτών, παρά τις προσφορές που έφταναν μέχρι το 40%, αναγκάζουν τους επιχειρηματίες να αρχίσουν νωρίτερα τις μεγάλες μειώσεις τιμών.

Η πτώση του τζίρου αποτυπώνεται στα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Σημειώνεται πως ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Λιανικό Εμπόριο, χωρίς τα καύσιμα, κατά τον μήνα Οκτώβριο 2012 ήταν μειωμένος κατά 16,5% σε ετήσια βάση, ενώ αν συμπεριληφθούν τα καύσιμα ο τζίρος του λιανεμπορίου σημείωσε μείωση 17,1%.

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013.

Κλειστά τα εμπορικά Tετάρτη 2/1 και Πέμπτη 3/1

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήμα σήμερα Τετάρτη 2/1 και αύριο Πέμπτη 3/1 στη Κρήτη.

Όπως έχουν προτείνει οι Εμπορικοί Σύλλογοι σε κάθε νομό στο νησί τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά (Χανιά - Ηράκλειο) λόγω της λειτουργίας τους στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ διαφοροποίηση παρουσιάζεται στο Ρέθυμνου όπου για την Πέμπτη προτείνεται κανονική λειτουργία των καταστημάτων με ωράριο 09.00 – 14.00 17.30 – 20.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.