Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Οδοιπορικό στην Μάλη Φιλιατρών από το Flash της Μεσσηνίας [ PDF ]

Ένα πολύ όμορφο οδοιπορικό στην Μάλη Φιλιατρών είχε τον προηγούμενο μήνα (Νοέμβριο 2012 τεύχος 279) το περιοδικό "Flash της Μεσσηνίας" όπου μέσα από το άρθρο του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναδεικνύει την εκπληκτικής ομορφιάς περιοχή των Φιλιατρών την παράδοση της, την ιστορία της, το σήμερα της Μάλης.

Το άρθρο του κ. Παναγιωτόπουλου υποστηρίζει φωτογραφικά ο Ανδρέας Γκόνης με μοναδικής ομορφιάς εικόνες της περιοχής.

Ήρθαμε σε επαφή με το περιοδικό και τους ζητήσαμε να ............

παρουσιάσουμε τις επίμαχες σελίδες του τεύχους 279 προκειμένου να το δημοσιεύσουμε και να το δουν και οι εκτός Ελλάδος Φιλιατρινοί.
Οι υπεύθυνοι του περιοδικού, αποδέχτηκαν ευγενικά το αίτημα μας και μας παραχώρησαν τις επίμαχες σελίδες προκειμένου να σας το παρουσιάσουμε.

Η Διαχειριστική ομάδα του Φιλιατρά News τους ευχαριστεί πολύ.
Δείτε το αφιέρωμα στην πανέμορφη Μάλη.



9 σχόλια:

  1. MPRΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ. ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρα πολυ ωραιο οδοιπορικο. Καλη η πρωτοβουλια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά εξαιρετικό!Για εμένα ίσως το πιό όμορφο χιονισμένο τοπίο που βλέπουμε κάθε χειμώνα της ευρύτερης περιοχής.
    Όποτε κι αν βρεθείς εκεί ώς επισκέπτης,ώς περιπατητής ή και ώς κυνηγός πάντα θα υπάρχει ο Στασσινός με τα άλλα παιδιά τους Στριμπακαίους και τους Φουνταίους να σε συμβουλέψουν και να σε προστατέψουν απο τις δυσκολίες της περιοχής σε ομίχλη-χιόνι-λάσπη και διάφορες δυσκολίες που ενδέχεται να συναντήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο πολλες φορες γιαυτο το ομορφο οδηπορικο.Θα ηταν οτι καλυτερο για τα Φιλιατρα αν ειχε δημιουργηθη περιπατιτικο μονοπατι απο το Στομιο ως την Μαλη που καποιος Φιλιατρινος απο Καλαματα προσπαθει να πισει τις αρμοδιες αρχες αλλα δυστιχως τα συμφεροντα μερικων δεν το επιτρεπουν.Αν αυτο το μονοπατι μαζι με το ιππικο ομιλο της περιοχης εμπαιναν στο μενουμε Ελλαδα και σε τουριστικους οδηγους του εξωτερικου σας υπογραφω σαν εμπειρη στο αντικειμενο τουρισμου τα Φιλιατρα μαζι με πολλα αλλα τουριστικα αξιοθεατα που μενουν νεκρα απο αγνοια 'η αδιαφορια ο επιλεγμενος οικογενειακως τουρισμος στην πολη μας θα ηταν κερδοφορος και αξιος του πολιτισμου μας.
    Μαρθα Τσαφου Γεωργοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΡΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στο περιοδικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΗ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.