Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών. Πλήρως δικαιωμένη από το αποτέλεσμα η κ. Χριστοπούλου

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου επέστρεψε κανονικά στη θέση της, στο 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών, και ανέλαβε, επιπλέον, και τα νέα αυξημένα καθήκοντα της Διεθύντριας η Νηπιαγωγός κα Αντωνία Χριστοπούλου.

Η κ. Χριστοπούλου, πριν λίγες εβδομάδες είχε απομακρυνθεί από το σχολείο λόγω ΕΔΕ που διεξαγόταν μετά την αναφορά σε βάρος της που είχε κάνει η πρώην –πλέον- Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. Μαρία Βασιλοπούλου, κατά διαταγή του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Νικολάου Κλάδη.

H κ. Χριστοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που ...........

είχε με συνεργάτη του Φιλιατρά Νews δήλωσε πλήρως ικανοποιημένη, ανακουφισμένη και δικαιωμένη από την θετική έκβαση στην υπόθεση της και έχει αφήσει στο παρελθόν την ταλαιπωρία που υπέστη, επί ενάμιση μήνα περίπου, μέχρι να της ανακοινωθεί η πλήρης δικαίωση και αθώωσή της. Πλέον κοιτάζει μόνο μπροστά και όπως είπε στις προτεραιότητές της είναι να οργανώσει καλύτερα τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου στο οποίο υπηρετεί.

Η κα Χριστοπούλου εξέφρασε μέσω του συνεργάτη μας τις ευχαριστίες της προς τους γονείς των παιδιών για την υποστήριξη και ηθική συμπαράσταση που είχε από αυτούς στην άδικη κατηγορία που αντιμετώπιζε καθώς και την υπηρεσία της και τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Νίκο Κλάδη για την απόλυτα δίκαιη κρίση του στην υπόθεση.

Όπως είπε στο συνεργάτη μας, αυτές τις μέρες ενημερώνεται για το σχολείο με τα έγγραφα που υπάρχουν στο γραφείο ώστε να αποκτήσει μια πιο σφαιρική ενημέρωση για το σχολείο προκειμένου με τις κατάλληλες παρεμβάσεις να το κάνει να λειτουργήσει όσο καλύτερα μπορεί να λειτουργήσει.

1 σχόλιο:

  1. Καλορίζικη και συγχαρητήρια για την προαγωγή της!
    Μπράβο και στην Πρωτοβάθμια που με την απόφασή της της δίνει μεγάλη ηθική ικανοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.