Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ενας πομποδέκτης διοδίων για τους 4 αυτοκινητοδρόμους

Mε έναν πλέον πομποδέκτη θα μπορούν οι οδηγοί των αυτοκινήτων φορτηγών και λεωφορείων να κινούνται σε αυτούς τους 4 αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, από τις 18 Δεκεμβρίου 2012, οι οδηγοί μπορούν να ταξιδεύουν σε 4 συνεργαζόμενα οδικά δίκτυα της χώρας: Αττική Οδός, Ολυμπία Οδός (E.O. Ελευσίνας-Πάτρας), Μορέας (Ε.Ο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας) και Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Ε.Ο. Αθήνας – Θεσσαλονίκης, Τμήμα Μαλιακός-Κλειδί), χρησιμοποιώντας ένα και μόνο πομποδέκτη, ενώ εντός του πρώτου τριμήνου του 2013 θα προστεθεί στα συνεργαζόμενα δίκτυα και η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Οι συνδρομητές που διαθέτουν ήδη e-PASS (Αττικής Οδού), ..........

eWAY (Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου) και ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (Ολυμπίας Οδού) δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια, καθώς η νέα υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και χωρίς κόστος από τις 18 Δεκεμβρίου 2012. Επίσης, για τους συνδρομητές του ΓΕΦΥΡΑ e-pass θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

Οι οδηγοί που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας και δεν διαθέτουν πομποδέκτη, μπορούν να επιλέξουν αυτόν που τους εξυπηρετεί καλύτερα, με βάση τον τόπο διαμονής τους, το οδικό δίκτυο που χρησιμοποιούν πιο συχνά κ.λπ. Μελλοντικά, η υπηρεσία ενδέχεται να επεκταθεί και στους υπόλοιπους αυτοκινητόδρομους της χώρας.

Τα συνεργαζόμενα οδικά δίκτυα διανέμουν ενημερωτικό έντυπο με αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο χρήσης της νέας υπηρεσίας, τα οφέλη, τις δυνατότητες, καθώς και τις οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας της. Επίσης, το κοινό μπορεί να αναζητά περισσότερες πληροφορίες στα τμήματα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών και τις ιστοσελίδες των συνεργαζόμενων οδικών δικτύων:
- Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου / τηλ. 2410 741440 / www.aegeanmotorway.gr
- Αττική Οδός / τηλ. 210 6682222 / www.aodos.gr
- Ολυμπία Οδός / τηλ. 22960 95555 / www.olympiaodos.gr
- Μορέας / τηλ. 2710 562020 / www.moreas.com.gr
- Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου / τηλ. 26340 39010-11 / www.gefyra.gr

Sport Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.