Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

ΣΤΑ 14.113,93 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ
Οι επαγγελματίες «σήκωσαν το βάρος» στη Μεσσηνία


Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην υπόλοιπη χώρα, στη Μεσσηνία οι ..............

ελεύθεροι επαγγελματίες ήταν αυτοί που σήκωσαν το μεγαλύτερο φορολογικό βάρος, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Συγκεκριμένα, στο νομό μας υποβλήθηκαν 83.071 δηλώσεις, που αντιστοιχούν σε εισόδημα, που αποκτήθηκε το 2010, ύψους 1.172.458.000 ευρώ. Αυτό αντιστοιχεί σε μέσο εισόδημα ύψους 14.113,93 ευρώ.

Ειδικότερα, οι πολίτες που δήλωσαν ως επάγγελμα εισοδηματίες έφτασαν τους 8.507, ήτοι εισόδημα 25.486.000 και μέσο 2.995,89 ευρώ. Στη συνέχεια, οι μισθωτοί, που είναι και η δεύτερη μεγαλύτερη φορολογική ομάδα, κατέθεσαν 22.261 φορολογικές δηλώσεις, που αντιστοιχούν σε 365.793.000 ευρώ και μέσο 16.432,01 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΝΕΟ ΜΕΙΓΜΑ πολιτικής υπόσχεται ο Μεσσήνιος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μετά την απόφαση του Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ 52,5 δισ. ευρώ (τα 34 τη Δευτέρα και τα υπόλοιπα μέχρι το Μάρτιο), ο Αντ. Σαμαράς έστειλε απο τις Βρυξέλλες μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για επανεκίνηση της οικονομίας και ευχαρίστησε Βενιζέλο-Κουβέλη και τους βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που έδωσαν τη μεγάλη μάχη για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και το ευρώ.
Ανακούφιση σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αρνητικός σε όλα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για το "κούρεμα" της Ολυμπίας οδού. Αιτία πολέμου για τον Τατούλη, Επικοινωνιακός ελιγμός κατά τον Αλευρά, Αρνητικοί στις εξελίξεις οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Θανάσης Πετράκος.

Τη θετική πλευρά της εξέλιξης με την οποία δεν αλλάζει το φυσικό αντικείμενο της Σύμβασης του 2007, επισημαίνει ο Παν. Νίκας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ Συνέντευξη με τον κορυφαίο επιστήμονα ΝΙΚΟ ΛΥΓΕΡΟ για τη σημασία της ελληνικής ΑΟΖ και τις αλλαγές που θα φέρει στη γεωγραφία τηςΜεσογείου.

Ο Νίκος Λυγερός θα μιλήσει την Κυριακή στις 7 μ.μ. στην Κυπαρισσία σε εκδήλωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού με θέμα: "Η αναγκαιότητα της ΑΟΖ".

ΦΩΤΕΙΝΗ εξαίρεση το Νοσοκομείο Καλαμάτας στην απορρόφηση πόρων του ΕΣΠΑ, τη στιγμή που το πρόγραμμα για την υγεία βουλιάζει με απορροφητικότητα μόλις 6,8%. Δηλώσεις του διοικητή του Νοσοκομείου Γ. Μπέζου.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ σήμερα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Καλαμάτα και Μεσσήνη με το άναμμα του δέντρου στις 8 το βράδυ.
4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ σε ευρεία αστυνομική Επιχείρηση στη Μεσσηνία, ενώ αναζητούνται έξι ακόμη άτομα για εγκληματική δραστηριότητα.
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ συνεχίζεται στην Αθήνα η Έκθεση Πελοποννησιακών προϊόντων-γεύσεων και κουλτούρας.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της
«ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις
και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.