Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Εκλογές στην ΕΑΣ Μεσσηνίας 30 Δεκεμβρίου ή 6 Ιανουαρίου

Στην επόμενη Διοίκηση μετατίθεται το θέμα του πορίσματος

Η νέα Διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές, οι οποίες θα γίνουν μέσα στις γιορτές, θα πάρει αποφάσεις σχετικά με το πόρισμα του διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου που έγινε πρόσφατα από ορκωτούς ελεγκτές στην ΕΑΣ Μεσσηνίας, με αφορμή το οικονομικό άνοιγμα της οργάνωσης.

Σε αυτό κατέληξε προχθές βράδυ κατά ...........

τη συνεδρίασή του το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο αποφάσισε και τη διεξαγωγή εκλογών μέσα στις επόμενες ημέρες, για την ανάδειξη Διοίκησης στον καινούργιο πρωτοβάθμιο πλέον συνεταιρισμό στον οποίο μετατρέπεται η ΕΑΣ, σύμφωνα με τον τελευταίο συνεταιριστικό νόμο.
Η γενική συνέλευση ορίστηκε για την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση και οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, ανήμερα της γιορτής των Θεοφανείων, στις 11.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου.
Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Νέα στοιχεία

Όσο για το σοβαρό θέμα του πορίσματος, το οποίο έχει προκαλέσει και την παρέμβαση του εισαγγελέα, στην προχθεσινή συνεδρίαση συζητήθηκαν οι απολογίες των διευθυντών των καταστημάτων της ΕΑΣ σχετικά με την πιστωτική πολιτική που ακολουθούσαν τα καταστήματα της οργάνωσης.

Ωστόσο, απόφαση δεν υπήρξε, καθώς, όπως σημείωσε χθες στο «Θ» ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Κατσούλης, από τις απολογίες των διευθυντών προέκυψαν νέα στοιχεία, που εμπλέκουν και άλλα άτομα στην υπόθεση, τα οποία πρέπει με τη σειρά τους να κληθούν για να καταθέσουν. «Επειδή δε θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν, είπαμε να μην καταλήξουμε σε απόφαση, αλλά να καλέσουμε και τους άλλους υπαλλήλους να μιλήσουν. Οπότε την τελική απόφαση θα πάρει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αφού σε λίγες μέρες έχουμε και εκλογές».

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.