Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

ΕΙΚΟΣΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Κράτος οι τσιγγάνοι, θεατής η Αστυνομία


Θύμα ξυλοδαρμού, από ομάδα τσιγγάνων, καταγγέλλει ότι ..............

«έπεσε» το βράδυ της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Μεσσήνης ο κ. Ιωάννης Αναστασόπουλος από την Πιλαλίστρα του Δήμου Μεσσήνης.

Μιλώντας στο «Θάρρος» περιγράφει πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά εμφανίσθηκαν πέντε αυτοκίνητα με περίπου 20 τσιγγάνους, οι οποίοι με ξύλα άρχισαν να τον χτυπούν, χωρίς εκ των πραγμάτων οι δύο αστυνομικοί, που ήταν όλη κι όλη η δύναμη του Τμήματος εκείνη τη στιγμή, να μπορούν να κάνουν κάτι.

Ο ίδιος, όπως τονίζει, παρά το γεγονός ότι ζήτησε να κάνει μήνυση, οι αστυνομικοί τού είπαν να περιμένει, να φέρει χαρτί από γιατρό και να δώσει 100 ευρώ- είναι το παράβολο για να καταθέσει τη μήνυση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, χωρίς σκουπίδια τα Χριστούγεννα, μετά την αναστολή των κινητοποιήσεων από τους εργαζόμενους στους Δήμους. Αγώνας δρόμου τώρα να καθαρίσουν οι πόλεις πριν απο τις γιορτές.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΙΟΚ στον Προλιμένα της Καλαμάτας, μετά τη χθεσινή απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής να απορρίψει (με 5-4) την πρόταση του Δήμου. Πως αιτιολόγησε την απόφαση ο πρόεδρος του Λιμενικού Στ. Παπαχρήστου.
ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ το λιμάνι της Κυπαρισσίας που κινδυνεύει άμεσα. Τι διαπίστωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Παν. Γιαννακέας.
ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ενός βιβλίου που δεν γράφτηκε... Η άλλη άποψη με αφορμή το βιβλίο του Μουσικού Σχολείου για το Ορφανοτροφείο Καλαμάτας.
ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ σχέδιο δράσης της Κομισιόν για ενίσχυση του ελαιολάδου.
ΑΥΞΗΜΕΝΟ πριμ πρώτης εγκατάστασης και ασφάλισης εισοδήματος φέρνει η νέα ΚΑΠ για τους Νέους Αγρότες.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ξυλοδαρμός προέδρου Τ.Σ. απο τσιγγάνους μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης. Σιγή ιχθύος απο την Αστυνομία...
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ της γεωργικής πολιτικής που ειναι η στροφή στην ποιότητα και τα βιολογικά προϊόντα, ανέδειξε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο ΥπΑΑΤ.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης που "ζέστανε" 700.000 δικαιούχους Χριστουγεννιάτικα με το 1 δισ. ευρώ που έπεσε στην αγορά.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.