Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Η ανανέωση στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Ανανεώθηκε πλήρως η παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας με ζωγραφιές στους τοίχους, τοπία μπαλόνια κλπ προκειμένου να έχουνμ μια πιο εύχάριστη παραμονή μέχρι την εξέταση τους απο τον ιατρό.

Στο παρακάτω Video μπορείτε να δείτε πως έχει διαμορφωθεί το περιβάλλον της κλινικής στο video που μας έστειλαν εκ μέρους του Διευθυντή της κλινικής Σωτήρη Σαρδέλη για να σας παρουσιάσουμε.




1 σχόλιο:

  1. Μια όμορφη δημιουργηκή προσπάθεια χωρίς κόστος σε μια πολύ δύσκολη εποχή για όλα τα νοσοκομεία, και με ωραίο στόχο, να κάνει λίγο πιο ανώδυνη την παραμονή των μικρών παιδίων στην κλινική. Μπράβο σε όλη την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.