Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21 Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

20 χρόνια για απάτη στη ΔΟΥ Πύλου σε εφοριακό και ιδιώτη

Το δρόμο για τις φυλακές, πήραν από χθες το μεσημέρι ένας ..............

61χρονος εφοριακός και ένας επιχειρηματίας από την περιοχή της Πυλίας, για υπόθεση απιστίας σε βάρος της ΔΟΥ Πύλου το 2006.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας έριξε 20 χρόνια στον καθένα, αναγνωρίζοντας ως ελαφρυντικά την καλή συμπεριφορά του πρώτου μετά την πράξη του και την ειλικρινή μεταμέλεια του δεύτερου..

Κατά τη χθεσινή διαδικασία στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε μόνο ο εφοριακός, ενώ για τον επιχειρηματία παραστάθηκε δικηγόρος.

Πρώτη κατέθεσε επιθεωρήτρια που πραγματοποίησε έλεγχο στη ΔΟΥ Πύλου, όταν ο κατηγορούμενος εφοριακός και τότε ταμίας στην Εφορία αρνιόταν να αλλάξει πόστο και να παραδώσει...

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ την Ολυμπία οδό ελλείψει χρημάτων!
- Με τη σύμβαση παραχώρησης μόνο το τμήμα μέχρι την Πάτρα με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
- Κομματιαστά το Πάτρα-Πύργος και το Καλό Νερό-Τσακώνα με τη βοήθεια του ΕΣΠΑ και του… εθνικού προϋπολογισμού! Πολύ κοντά στην κατ’ αρχήν συμφωνία η διαπραγμάτευση για την τελική «συνταγή».
ΑΥΤΟ είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΥΠΕΡΟΧΗ Σαμαρά ως καταλληλότερου για πρωθυπουργό και συντριπτική απόρριψη του αιτήματος για εκλογές δίνουν χρόνο στην κυβέρνηση συνεργασίας, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για το Mega.
• ΜΕΤΑ τον κάβο της δόσης δέσμευση Σαμαρά για ανάκαμψη-ανάπτυξη με επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας.
• ΕΝΝΕΑ πολιτικές προτάσεις-παρεμβάσεις από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για το κράτος και την οικονομία στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
• «ΦΡΕΝΟ» στην ποιοτική κατηφόρα του ελαιολάδου έβαλε η βροχή, ενώ ο δάκος είναι λίαν απειλητικός. Μέγιστο τιμής 2,30 ευρώ το κιλό στους Γαργαλιάνους με τις περισσότερες πράξεις όμως στα 2,20 ευρώ για το Κορωνέικο ελαιόλαδο.
• ΑΛΛΑΓΗ σκυτάλης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μεσσηνίας με τον Κώστα Ανδρεάκο να παραδίδει τη Διεύθυνση στον Γιάννη Πλατάρο, παρουσία του περιφερειακού διευθυντή Πέτρου Μισθού.
• ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ των Α-ΤΕΙ διαφωνούν με τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.