Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Χαμός από παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως

Η Πρόεδρος του Σωματείου Αποκλειστικών Νοσοκόμων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως, Γραμματική Παράσχου, καταγγέλλει στο enikos.gr την παράνομη απασχόληση αλλοδαπών γυναικών στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

«Οι γυναίκες αυτές εργάζονται στο νοσοκομείο ως αποκλειστικές χωρίς να διαθέτουν καν την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια εργασίας.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ................

γνωστό στις αρχές ενώ έχουμε έρθει σε επαφή και με τον υπουργό Υγείας» σημειώνει η κ. Παράσχου, ωστόσο «μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάποια ουσιαστική ανταπόκριση».

«Οι νοσοκόμες βρίσκονται σε οικτρή οικονομική κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε πλέον σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα. Με 8 και 10 μεροκάματα που κάνουμε κάθε μήνα, του χρόνου δε θα έχουμε ούτε ασφαλιστική κάλυψη» αναφέρει χαρακτηριστικά η Πρόεδρος των αποκλειστικών νοσοκόμων.

«Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου μας έχουν τρομοκρατήσει. Μας έχουν πει να μη μιλάμε και να κάνουμε ότι δε βλέπουμε τι συμβαίνει. Έχουμε πάρει την απόφαση να μιλήσουμε. Κανείς δε θα μας φιμώσει» τονίζει.

Ακούστε το ηχητικό:

enikos.gr

2 σχόλια:

  1. ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ η Η ΤΡΟΙΚΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελω μια αποκλειστικη παρασκευη προς σαββατο για 6μιση ωρες,νομιμη,ποσο πληρωνω;Αν παρω την αλλη,για 12 ωρες ποσο ειναι;Κατι αλλο.Γιατι νοσηλευτριες δεν εχει στο νοσοκομειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.