Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Πόσο μας κόστισε το Flash-mob βίντεο του ΕΟΤ [ Video ]

Διαβάστε πόσα χρήματα πληρώσαμε για το βίντεο προώθησης του ελληνικού τουρισμού στη Μεγάλη Βρετανία. Ολόκληρη η υπουργική απόφαση (Vid)

Το εντυπωσιακό Flash-mob βίντεο, με συμμετοχή της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, το είδαμε και το χαρήκαμε, ωστόσο καλό είναι να γνωρίζουμε και πόσο κόστισε.

Δείτε πρώτα το Video και διαβάστε παρακάτω.
Το Flash-mob είναι εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας, μια ομάδα ανθρώπων συγκεντρώνονται σε ένα δημόσιο χώρο, κάποιοι αρχίζουν να χορεύουν και σιγά σιγά ενσωματώνονται στο χορό και οι περαστικοί.

Μάλιστα, στο 1:47 του σχετικού βίντεο εμφανίζεται και η ίδια η υπουργός. Το βίντεο ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού, visitgreece.gr και τα γυρίσματα έγιναν εξολοκλήρου στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η συνολική δαπάνη που εγκρίθηκε από το υπουργείο είναι 75.020€.

Από αυτά τα 59.520,00 € περίπου χρησιμοποιήθηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης Flash Mob, στις 6 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο, καθώς και την παραγωγή δύο βίντεο, διάρκειας 45 δευτερολέπτων και 4 λεπτών, υπό μορφή flash-mob, από την εταιρεία SPORT CEL Marketing Limited.

Επίσης, ποσό 15.500,00€ περίπου, διατέθηκε για την παράθεση ενός κοκτέιλ, στο ΟΧΟ ΤΟWER Restaurant, Brasserie & Bar, στις 6 Νοεμβρίου 2012 και μετά το πέρας της ανωτέρω εκδήλωσης, με προσκεκλημένους του ΕΟΤ και τους χορευτές της εκδήλωσης (περίπου 200 άτομα), το οποίο καταβλήθηκε στην εταιρεία Harvey Nichols Restaurants.

Ολόκληρο το έγγραφο με την απόφαση.News27|7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.