Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Διατροφικά επιδόματα Σεπτεμβρίου 2012

Το Υπουργείο Εσωτερικών επιχορηγεί τις Περιφέρειες με 5,8 εκ. ευρώ

Με το ποσό των 5.844.732 ευρώ επιχορηγεί το υπουργείο Εσωτερικών τις Περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να καταβληθεί το διατροφικό επίδομα στους κατά νομό δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού οστών, καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για το Σεπτέμβριο 2012.
Στην απόφαση, που υπέγραψε ο υπουργός .............

Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, επισημαίνεται ότι οι αποδιδόμενες πιστώσεις (από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Περιφερειών) αφορούν στην καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους δικαιούχους για το Σεπτέμβριο και για όσο χρονικό διάστημα καθίστανται δικαιούχοι λήψης αυτού.
«Όσον αφορά στο χρόνο καταβολής του εν λόγω επιδόματος, εφαρμόζεται αναλόγως η ίδια διαδικασία που ακολουθείτο από τις τέως υπόχρεες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις» αναφέρεται.
Τέλος, το υπουργείο καλεί τις Περιφέρειες να του γνωστοποιήσουν έως τις 29 Οκτωβρίου «τον αριθμό των δικαιούχων, καθώς και τα ποσά που απαιτούνται για την κάλυψη του εν λόγω επιδόματος μηνός Οκτωβρίου έτους 2012, για τις Περιφερειακές Ενότητες χωρικής αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να επιχορηγηθούν αναλόγως».

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.