Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Στα μαύρα σκοτάδια οι κάτοικοι της Οιχαλίας

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΛΙΟΡΟΒΟΥΝΙ»

«Καζάνι» που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί θυμίζει η ..............

τοπική κοινωνία του Δήμου Οιχαλίας αναφορικά με τη λειτουργία στο «Παλιοροβούνι» μονάδας προσωρινής επεξεργασίας απορριμμάτων.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την κρίσιμη συνεδρίαση του Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μεσσηνίας, που προέκρινε το «Παλιοροβούνι» ως την πιο κατάλληλη θέση, οι κάτοικοι αντιδρούν έντονα.

Από τα όσα μας είπε η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, δεν έχουν πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβώς πρόκειται να λειτουργήσει εκεί.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΠΑΡΕΛΑΣΗ (28ης Οκτωβρίου) χωρίς την Τσακώνα στην κυκλοφορία, είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ», αφού το μαρτύριο της σταγόνας με την παράδοση του δρόμου (με παράκαμψη της γέφυρας) συνεχίζεται, μιας και τα φώτα για τα «στέγαστρα» του δρόμου θα έρθουν από Δευτέρα…

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ» διαβάζουμε ακόμη:
● 3.600 νεόπτωχους… παρήγαγε η κρίση στη Μεσσηνία, με τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους που δικαιούνται δωρεάν τρόφιμα να αυξάνονται κατά μιάμιση φορά!
● ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Τατούλη με τον υφυπουργό Παιδείας Θεοδ. Παπαθεοδώρου χθες στην Τρίπολή και πρωτοβουλία της Περιφέρειας για ίδρυση Ινστιτούτου Νανοτεχνολογίας σε συνεργασία με την Ακαδημία Επιστημών της Ρωσίας.
● ΘΕΤΙΚΗ η αποτίμηση της επίσκεψης Μέρκελ, με το Σαμαρά να κερδίζει το στοίχημα αποκατάστασης της αξιοπιστίας της χώρας και τη μάχη παραμονής στο ευρώ.
● Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ του Δήμου Τριφυλίας απέχει από τις Επιτροπές, επικρίνοντας τη Δ.Α. ότι με τη στάση της οδηγεί το δήμο σε κατάρρευση.
● ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ο δήμαρχος Παν. Νίκας το αίτημα των μειοψηφιών για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα το Master Plan και την παραλία καθώς και για τη λειτουργία των Σχολών της «Φάρις».
● ΠΡΟΧΩΡΕΙ η μελέτη ανάπλασης της πλατείας Υπαπαντής…
● ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Σεμινάριο για το Σακχαρώδη Διαβήτη το Σάββατο στην Καλαμάτα.
● ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΟΤΗΤΕΣ των ΜμΕ στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις
και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.