Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Φιλιατρά - Βορρέειον: Ημερίδα για την κυκλοφοριακή αγωγή σε μαθητές Γυμνασίου [ VIDEO ]

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση πάνω στην κυκλοφοριακή αγωγή έγινε σήμερα το μεσημέρι στις 12:30 στο Βορρέειον Πνευματικό κέντρο Φιλιατρών.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους καθηγητές του Γυμνασίου Φιλιατρών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου.

Ομιλητής στην εκδήλωση - ενημέρωση ήταν ..............

ο υπαρχιφύλακας του Αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών κ. Αθανάσιος Φωτόπουλος όπου αναφέρθηκε στην οδική ασφάλεια και πως ο καθένας θα πρέπει να γίνει συνετός οδηγός τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας αναφέροντας περιπτώσεις και παραδείγματα που καθημερινά μας συμβαίνουν, μίλησε στα παιδιά για τα σήματα του κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην χρήση κράνους για τα μοτοποδήλατα και ζώνης ασφαλείας για τα αυτοκίνητα.

Επ αυτού ο κ. Φωτόπουλος πρόβαλε στους μαθητές που παρακολουθούσαν την εκδήλωση εικόνες και κάποια Video με ατυχήματα προκειμένου να ενισχύσει με την δύναμη της εικόνας την πραγματικότητα που υπάρχει στους δρόμους από την έλλειψη προσοχής.

Μιλώντας στην κάμερα του συνεργάτη μας ο Διευθυντής του Γυμνασίου Φιλιατρών κ. Νίκος Αθανασόπουλος είπε ότι ήταν μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα ενω το μελος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κ. Σταυρούλα Παπαγεωργίου είπε πως θα γίνουν και άλλες ενημερωτικές ημερίδες για άλλα θέματα.

Δείτε φωτογραφίες από την ημερίδα και video
(Κλίκ στις φωτογραφίες)
Το Video Διαθέσιμο και σε HD όπως τα περισσότερα Video μας






3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.
    ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTO ΜΑΡΑΝΕ..
    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά εε...το ότι χάσαμε μάθημα δεν σας νοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.