Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο Μήνυμα από το Δ.Σ του Πυρσού

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Το Δ. Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών «Ο ΠΥΡΣΟΣ» και η Κινηματογραφική Λέσχη, ευχαριστεί τους 3.500 και πλέον Φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ της ευρύτερης περιοχής μας που με την οικονομική συνδρομή τους αλλά και την συμμετοχή τους έκαναν δυνατή τη πραγματοποίηση του προγράμματος της Κινηματογραφικής Λέσχης CINEDAYS 2012 στο αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών – Θερινός Κινηματογράφος.

Για 47 βραδιές κάτω από τα αστέρια στο .............

μοναδικό και θαυμάσιο αυτό χώρο που για 15 χρόνια μας παραχωρεί ο Δήμος, από τις 6 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτέμβρη ταξιδεύσαμε, μικροί και μεγάλοι, με την Τέχνη του Κινηματογράφου και τις διαφορετικές ιστορίες που μας διηγήθηκαν καταξιωμένοι δημιουργοί, στη πραγματικότητα και την φαντασία, στον εσωτερικό και εξωτερικό κόσμο μας.

Επίσης ευχαριστούμε τους Γρηγόρη Χαλιακόπουλο και Βασίλη Κολοβό που με αφορμή τα βιβλία τους «Να φοβάσαι τον άνδρα» και «Το δώρο του χιονιού» μας ταξίδευσαν στους ίδιους κόσμους με την κινηματογραφική διάσταση των έργων τους χάρις στο ταλέντο των ηθοποιών Χάρη Αρώνη, Αλεξάνδρας Καρακατσάνη της μικρής Νεφέλης της Τζένης Δριβάλα και του δάσκαλου-συγγραφέα Χρίστου Πλακονούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.