Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλιατρά: Ξεκινούν οι εργασίες αλλαγής αγωγού ύδρευσης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μετα την ανοικτή επιστολή (κλίκ) που δημοσίευσε το Φιλιατρά News προς τον Δήμο Τριφυλίας (Δήμαρχο, Δημοτικούς συμβούλους και τοπικό συμβούλιο Φιλιατρών) και την απάντηση που λάβαμε (κλίκ) την ίδια ημέρα από το Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών -τους οποίους και ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση- μάθαμε ότι τις τις αμέσως επόμενες ημέρες, ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης του έργου "Ολοκλήρωση Δικτύου Ύδρευσης Φιλιατρών".
Πρόκειται για το έργο αντικατάστασης του ...........

τελευταίου κομματιού αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης από την περιοχή της Δεξαμενής μέχρι την πλατεία των Φιλιατρών, σε όλο το μήκος του δρόμου.
Σύμφωνα με την απάντηση που είχαμε λάβει από τον Δήμο και συγκεκριμένα από τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Τσίγγανο, από τις 20 Αυγούστου υπάρχει ανάδοχος του έργου και στις 29 Αυγούστου ορίστηκε ο επιβλέποντας μηχανικός.

Στην ίδια απαντητική επιστολή ο αντιδήμαρχος κ. Τσίγγανος ανέφερε οτι ο ανάδοχος οφείλει εντός ενός μηνός να προβεί σε έναρξη εργασιών με συμβατικό χρόνο ολοκλήρωσης του έργου μέχρι την 20/2/2013.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση που εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Φιλιατρά Νews οι εργασίες ξεκινούν τις αμέσως επόμενες μέρες καθώς ο ανάδοχος του έργου έχει ΗΔΗ εγκατασταθεί και κάποιες μικρές λεπτομέρειες απομένουν για την έναρξη των εργασιών.

Θυμίζουμε ότι το έργο αυτό είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2007 - 2013 και συγκεκριμένα στην ΔΕΠΙΝ Πελοποννήσου και τον Ιανουάριο του 2012 είχε υπογραφεί από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη δίνοντας το πράσινο φως για την έναρξη των εργασιών οι οποίες πλέον ξεκινούν άμεσα.

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΙΟΥΖ!!
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΨΕΤΕ ???????? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑΑΑΑΑΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.