Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Στον Αλευρά οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών

Tον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Αλευρά επισκέφτηκαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2012, στο γραφείο του, οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους και τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει πιο έντονα.

Ζήτησαν από τον Αντιπεριφερειάρχη την ...........

άμεση παρέμβασή του και την υποστήριξη των αιτημάτων τους, τα οποία έχουν να κάνουν με την καταβολή οφειλών του ΕΟΠΥΥ, την απόδοση των παλαιών χρεών από τα ασφαλιστικά ταμεία, τον συμψηφισμό των οφειλών και την απόδοση του ανθυγιεινού επιδόματος.

Ο κ. Αλευράς ανέφερε ότι σίγουρα ο κλάδος των φυσικοθεραπευτών, όπως και άλλοι κλάδοι σήμερα, αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, ότι αιτήματα που έχουν να κάνουν με την προσφορά υγείας, πρέπει να βρίσκουν ανταπόκριση.

Επίσης, τους διαβεβαίωσε ότι θα διαβιβάσει τα αιτήματά τους προς τις κεντρικές υπηρεσίες, θεωρώντας ότι είναι δίκαια, και η επίλυσή τους θα βγάλει τον κλάδο τους από το αδιέξοδο που σήμερα βιώνει και θα κάνει βιώσιμη τη συνέχιση των θεραπευτηρίων τους.

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.