Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τα Αδιακρίτως του Ηλία Γιανννόπουλου στο Θάρρος

Καλύτερα «ενοχλητικός» παρά «αρεστός»
Δεν είναι η πρώτη φορά που το σημειώνω, πιθανώς ούτε και η τελευταία, αλλά επειδή ακόμη ορισμένοι δε θέλουν να το αντιληφθούν, επαναλαμβάνω πως είναι συνειδητή επιλογή, στη δημοσιογραφική μου δουλειά, να είμαι «ενοχλητικός» με τους ασκούντες την όποια εξουσία παρά αρεστός!


Θέλουν τρεις Δήμους στην Τριφυλία!
Οι αυτοδιοικητικοί από τους Γαργαλιάνους θέλουν νέο Δήμο με έδρα τους Γαργαλιάνους και οι αυτοδιοικητικοί των Φιλιατρών θέλουν Δήμο Φιλιατρών με έδρα τα Φιλιατρά, δηλαδή τρεις Δήμους στην Τριφυλία, με τις μέχρι στιγμής αποφάσεις - επιθυμίες.


Τι λέει η Ν.Δ. για τους Δήμους;
Η βούληση των τοπικών κοινωνιών των ...........

Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών εκφράστηκε (στο βαθμό που αυτό μπορεί να ισχύει) με τα Τοπικά Συμβούλια και τις αποφάσεις τους για δύο (!) νέους Δήμους στην Τριφυλία! Ποιος υπουργός, ποιο υπουργείο και ποια κυβέρνηση, αλλά και ποιοι βουλευτές της Μεσσηνίας, θα πουν ναι, άραγε; Θυμίζω πως το 2010 πολιτικά στελέχη της Ν.Δ., εντός και εκτός Βουλής, για τα μάτια του κόσμου και ψηφοθηρία, συμφωνούσαν με απόψεις δημοτικών αρχόντων και δημοτικών συμβουλίων για δύο και τρεις Δήμους στην Τριφυλία! Μπορούν να τοποθετηθούν δημόσια και τώρα που είναι στην κυβέρνηση, παρακαλώ;
Και μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες για υλοποίηση των τότε (το 2010) υποσχέσεων - δεσμεύσεών τους;
Για να τους δω!


Τότε τους έφταιγαν συγκεκριμένοι. Τώρα;
Τότε, το 2010, σε Γαργαλιάνους και Φιλιατρά, «χρέωναν», θυμίζω, τη δημιουργία του Δήμου Τριφυλίας στους τότε βουλευτές Μεσσηνίας Δημήτρης Κουσελά και Οδυσσέα Βουδούρη, αλλά και στο νομάρχη Δημήτρη Δράκο. Τότε, σε Γαργαλιάνους και Φιλιατρά, τους έφταιγαν αυτοί και τους «τιμώρησαν», όπως τιμώρησαν και εκδικήθηκαν το κακό ΠΑΣΟΚ για τον κακό «Καλλικράτη» και στις δημοτικές εκλογές!
Αν, λέω, αν, η Ν.Δ. που τότε ήταν στην αντιπολίτευση και έδινε υποσχέσεις, διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις για επανεξέταση του «Καλλικράτη» και τα στελέχη της έλεγαν για νέο Δήμο στην Τριφυλία, δεν υλοποιήσει αυτά που τότε έλεγε, πάλι το κακό ΠΑΣΟΚ, ο Κουσελάς, ο Βουδούρης και ο Δράκος θα φταίνε; Θα βγουν με μαύρες σημαίες, λάβαρα και όρκους, τώρα, που η Ν.Δ. είναι κυβέρνηση ή θα κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο;

Ηλίας Γιαννόπουλος

16 σχόλια:

  1. Άλλο ενοχλητικός... άλλο κιτρινιστής και προβακάτορας... Αυτά γίνονται όμως όταν ο καθένας μπορεί να δηλώνει δημοσιοκάφρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ.ΕΣΥ ΩΣ ΚΥΠΑΡΙΣΙΩΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΤΕ ΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ ΩΣ ΠΟΛΗ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ.ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΑ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΚΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ ΚΤΛΠ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ο γράφων ανοησίες << δημοσιογράφος >> ειναι και εντεταλμένος, τότε τα γραφόμενα ειναι αυτά που κατάντησαν την πατρίδα μας έτσι.
    Περίμενε << δημοσιογράφε >> να δης την Κυπαρισσία σε λίγα χρόνια με την μαλακία που κάνατε με τον Καλλικράτη και τότε θα καταλάβης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μάγκας ο Γιαννόπουλος. ο μόνος που τους ξεμπροστιάζει και πάντα ό,τι γράφει είναι εγγύηση! συνέχισε έτσι άρχοντα και άσε τους κομπλεξικούς να λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 5.33μμ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΝΟΚΑΤΣΙΑ? ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΙ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ! Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΜΕΣΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟ - ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΗΣ (ΟΧΙ ΧΩΡΙΚΟΣ) ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΗ.ΟΧΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ,ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΤΛ.ΑΠΟ ΟΛΙΓΙΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχα ακου τι λενε τα κυπαρισιωτακια.μαγγας ο γιανοπουλος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΣ.ΟΞΩ ΒΡΕ ΑΠ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε ντενεκέ ξαγάνοτε βγείτε και τώρα σε δρόμους και πλατείες και φωνάχτες αν έχετε ουμπαλάκια. δεν έχετε και φοβόσαστε με σας μαλώσει οσαμαρά και δε μιλάτε. καλά τα λέει ο γιαννόπουλος. όλος ο κόσμο το λέει εκτός απο κάιτ κομπλεξικούς σας εσένα. πού είδατε ρε ότι γράφει για την Κυπαρισσία? αλλά τόσα γράμματα ξέρετε, τόσο λέτε. γιατί δε φωνάζουν οι δεξιοί λέει για να γίνουν οι δήμοι που έταζε η νδ όταν ήταν στην αντιπολίτευση. πού γράφει για κυπαρισσία ρε κομπλεξικοί. εκείνος γράφει και υπογράφει. γράφτε κι εσείς επώνυμα. κουραμπιέδες.

    Γιώργος Αντωνόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΟΜΠΛΕΞ! ΧΩΣΤΟΥΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ. ΕΤΣΙ! ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΠΕΣΤΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΜΩΡΑΙΝΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΟΣΕ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΛΕΨΕΣ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μήπως να σβήσω κανένα σχόλιο;
    Εδω θα εκφράζεστε κόσμια. Βρισιές κλπ στα Kυπαρισσιώτικα blog. ΟΧΙ ΕΔΩ.
    το επόμενο σχόλιο που δεν θα είναι σε κόσμιο επίπεδο θα φάει διαγραφή. Το λέω προς ΟΛΟΥΣ.
    Φράσεις του τύπου ντενεκέ ξεγάνωτε και λοιπές τέτοιες εκφράσεις θα είναι αιτία διαγραφής των σχολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ?ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ?ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ. ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προ παντος εμενα μου αρεσει οτι οι κυπαρισσιοι
    μας συμμεριζονται επειδη καποιοι βρεθηκαν χρεωμενοι και γιαυτο μας πηραν στην αγγαλια τους.

    Τοτε γιατι δεν μας αφηναν στην τυχη μας να λυσουμε τα θεματα μας και να μην μας εχουν και αγχος.

    Οι Γαργαλιανοι για παραδειγμα ειχαν πλεον στα ταμεια τους το KOSTA NAVARINO το οποιο οπως ολοι αποδεχονται εχει εξαλειψει το θεμα των χρεων.

    Κανοντας δευτερες σκεψεις λεω μηπως αυτο ηταν και το βαζακι με το μελι που σας τραβηξε σαν μυγες (γιατι παντα λειτουργουσατε σαν παρασιτα),
    συνδυασμενα παντα με τον μαγαλοιδεατισμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ. ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΓΙΑ ΡΩΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΗ? ΟΧΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΟΥΤΕ Η ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ Η ΠΥΛΟΣ ΟΥΤΕ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ.

    ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΟΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο κολλιασ εχει δωσει στην ερανη ενα ευρω? ουτε σεντσ. στουσ γαργαλιανουσ τους πηρε μεχρι και τα διχτυα. ξυπνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.