Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

Αυξάνεται η ανεργία στη Μεσσηνία

Στο 24,4% εκτινάχθηκε η ανεργία στη χώρα τον Ιούνιο εφέτος, από ...........

23,5% το Μάιο 2012 και 17,2% τον Ιούνιο πέρυσι, από την έρευνα εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) που έδωσε χθες στη δημοσιότητα. Άνεργοι είναι πλέον 1.216.410 άτομα, καθώς μέσα σε ένα χρόνο περίπου 1.000 πολίτες έχαναν κάθε ημέρα την εργασία τους.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ του Γερμανού υφυπουργού (εντεταλμένου της Μέρκελ για την Ελλάδα) Χ.Γ. Φούχτελ στην Τρίπολη και το άνοιγμα του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στην Ευρώπη, προβάλλει σήμερα στο πρώτο θέμα η εφημερίδα «ΦΩΝΗ», προαναγγέλλοντας και την ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη του Γερμανού αξιωματούχου στο διευθυντή της τηλεόρασης Best Νίκο Μπελογιάννη.
Στο σημερινό φύλλο διαβάστε ακόμη:
● ΓΕΡΟ χτύπημα στη φοροδιαφυγή από το ΣΔΟΕ, που υπό την ηγεσία του συμπατριώτη μας Στέλιου Στασινόπουλου, προχώρησε σε πράξη, επιτέλους, τις διακηρύξεις, δεσμεύοντας λογαριασμούς, κινητές και ακίνητες αξίες 121 φοροφυγάδων.
● ΡΕΚΟΡ ανόδου στην τιμή της κορινθιακής σταφίδας από τη ΣΚΟΣ Α.Σ.Ε. που ανακοίνωσε χθες 1,45 ευρώ/κιλό στην παραγωγή.
● ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ σήμερα στο Νοσοκομείο από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο οι νέοι τομογράφοι (αξονικός – μαγνητικός) ενώ ανακοινώθηκε η εγκατάσταση νέου μαστογράφου στις 20 Σεπτεμβρίου.
● ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής εξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν. Δ. Δημ. Σαμπαζιώτης.
● ΕΠΙΣΤΟΛΗ του δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια στον υπουργό Υγείας, για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
● ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ευνοϊκά από Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τα στεγαστικά δάνεια 44.000 ενστόλων.
● ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή του πρόεδροι του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστα Μαργέλη για τα σενάρια της κατάργησης των πρωτοδικείων Κυπαρισσίας και Γυθείου και το ενδεχόμενο συγχώνευσης Εφετείων.
● ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Θαν. Πετράκου στην ΥΠΑ για το αεροδρόμιο Καλαμάτας.
● ΕΡΩΤΗΣΗ από τη ΔΗΜΑΡ για τα «κοράκια» των εισπρακτικών εταιριών και τα ανταλλακτήρια χρυσού.
● ΕΡΩΤΗΣΗ του Γ. Λαμπρόπουλου για τους σεισμόπληκτους της Κορώνης και της Οιχαλίας.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ και ειδήσεις, πολιτιστικά και αθλητικά, σχόλια και παραπολιτικά, άρθρα και παρεμβάσεις για τη Μεσσηνία και όχι μόνο στη σημερινή «ΦΩΝΗ».

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.