Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Κλιμ/άκειο της Δυνατής Πελοποννήσου στα καμμένα της Αρκαδίας

Σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012, κλιμάκιο του συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, αποτελούμενο από τον επικεφαλή της παράταξης Δ. Δράκο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Β. Σωτηρόπουλο, Κ. Μανδρώνη και Σ. Παναγιωτόπουλο, περιόδευσε τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της Αρκαδίας.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε με εκπροσώπους.............

της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του στρατού, με τοπικούς φορείς και κατοίκους των περιοχών και ενημερώθηκε για το μέγεθος της καταστροφής και τα προβλήματα που προκάλεσαν οι φωτιές.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το δήμαρχο Μεγαλόπολης κο. Μπούρα από τον οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πυρκαγιές και για τις ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών. Πέρα των προβλημάτων αποκατάστασης, ο δήμαρχος έθεσε ως επιτακτική ανάγκη την υποστήριξη από την πολιτεία με ζωοτροφές στους κτηνοτρόφους των πληγεισών περιοχών.

Από πλευράς κλιμακίου του συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ υπήρξε δέσμευση στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όσο και σε πολιτικό επίπεδο, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων.

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.