Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Στην Πύλο την Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του θα βρεθεί τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παρουσία της πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ,για τα εγκαίνια δύο νέων εκθέσεων στην Πύλο στο Δήμο Πύλου Νέστορος.

Στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρα θα ............

ανοίξει της πύλες της η Περιοδική Έκθεση της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, με τίτλο «Βυθισμένα Ταξίδια, Ανθρώπινες Εξερευνήσεις: Ίχνη σημαίνοντα στις θάλασσες της Πελοποννήσου». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο Πασά στο Φρούριο.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 20:00 θα γίνει η παρουσίαση της Επανέκθεσης της Συλλογής του Γάλλου Φιλέλληνα Rene Puaux, στην Οικία Τσικλητήρα.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου θα μπορούν να επισκεφτούν τις εκθέσεις από την ήμερα των εγκαινίων.

Pelops News

6 σχόλια:

  1. Να πάμε να τον υποδεχτούμε το στραβούλιακα που ενω διέλυσε την Ν,Δ τώρα θα διαλύσει και την Ελλάδα,Κολοτούμπα-κολοτούμπα-κολοτούμπα και άντε να δούμε που θα βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι που θα έκοβε το χράτσι της ΔΕΗ, που θα έδινε επανεκίνησση στη Οικονομία.

    Ρε δε μπα να γ....., που θα πάτε να τον δείτε, τον πανίβλακα της καρέκλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μας πει οκ ρε φιλε 9:26, να το πιστεψουμε;

    Πάλι μαλάκες δηλαδή, έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ 9.26 ειναι θεμα πιεσης;να κοβουμε 10 χλμ καθε μερα Εγνατια Οδο να τρωμε.Το θεμα ειναι να υπαρξει κοινωνικη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σε ολες τα πεδια.(μισθους,φορους,δικαιοδοτηση κα.Αλλα στρωνει το παηδι σας;;;δεν στρωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α!!!Και οι αρλουμπες που ειχαν μοντερνους κωδικους ΖΑΠΠΕΙΟ 1, 2, 3, 8, 9...Απλα λεγαμε και καμια μ@λ@κ@α να περναει η ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.