Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Λονδίνο: Οι γείτονες παρέλασαν ως… FYROM!

Σχόλιο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

ΠΡΩΤΗ στην χτεσινή παρέλαση εμφανίστηκε, όπως απαιτεί ο σεβασμός στην Ιστορία, η Ελλάδα με τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη να κρατά περήφανα την Ελληνική Σημαία και η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα και τελευταία, σύμφωνα με το καθιερωμένο πρωτόκολλο, η Σημαία και η Ολυμπιακή Ομάδα της οικοδέσποινας χώρας Μεγάλης Βρετανίας.

Μαθαίνω, αλλά δεν μπορώ να διασταυρώσω την ...........

πληροφορία, ότι υπήρξαν πολύ προσεκτικές συζητήσεις στα παρασκήνια αλλά, τελικά, στην 68η θέση παρέλασε η Σημαία και η Ολυμπιακή Ομάδα των γειτόνων ως Former Yugoslav Republic Of Macedonia δηλαδή ως «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» και ΟΧΙ ως…Μακεδονία!...

2 σχόλια:

  1. o ΖΑΝ ΡΟΝΓΚ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ...
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ,ΛΕΕΙ,ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑ,ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ...
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ...ΤΩΡΑ?
    ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ??
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν αγαπητοί μου οι ίδιοι οι πολιτικοί που ψηφίζουμε σε κάθε ευκαιρία μας χλευάζουν και μας υβρίζουν, περιμένουμε να απαντήσουν σε κάθε ανοησία που λένε κάτι τύποι σαν κι αυτόν τον ρόνγκ? Οι πολιτικοί που μας αντιπροσωπεύουν απλά είναι απάτριδες και ο θεός του είναι το χρήμα.

    Γι αυτό και όταν θα αλλάξουν τα πράγματα, γιατί θα αλλάξουν, οι περισσότεροι από αυτούς θα πληρώσουν με το ύψιστο τίμημα για όσα έκαναν κάνουν και είναι προορισμένοι να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.