Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ο Γ. Μπέζος για το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών «Για όσα προβλήματα υπήρχαν, έχουν δρομολογηθεί λύσεις»

«Για κάποια προβλήματα που αναφέρθηκε ότι υπήρχαν, έχει δρομολογηθεί η λύση τους. Κάποια άλλα δεν υφίστανται» απάντησε χθες, μιλώντας στο «Θ», ο διοικητής της ενιαίας διοίκησης των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας Γιώργος Μπέζος, αναφερόμενος στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών, σχετικά με τα όσα έχει καταγγείλει ότι διαπίστωσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, που επισκέφθηκε πρόσφατα το χώρο.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ............

αναφερόμενα στο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης (αποκεντρωμένη μονάδα που υπάγεται στο νοσοκομείο), έκαναν λόγο για έλλειψη φαρμάκων και υλικών, όπως πάνες, αλλά και προσωπικού, τονίζοντας ιδιαίτερα την έλλειψη ψυχιάτρου. Μάλιστα, όπως υπογράμμισαν, σε περίπτωση κρίσης ασθενούς, η αντιμετώπιση γίνεται δια τηλεφώνου από Καλαμάτα!

Σχετικά με σχόλιο, ότι υπάλληλοι του ΚΑΦΚΑ έχουν φτάσει στο σημείο να αγοράζουν από την τσέπη τους φάρμακα για ασθενείς που φιλοξενούνται στο Κέντρο, ο Γ. Μπέζος σημείωσε: «Δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα. Ακόμα και αν δεν έχουν φάρμακα, τα προμηθεύονται από το νοσοκομείο. Και αν το κάνει κάποιος υπάλληλος αυτό (να αγοράσει φάρμακα), είναι λάθος. Η προμήθεια γίνεται από το Νοσοκομείο Καλαμάτας, που έχει όλα τα φάρμακα».

Για την έλλειψη σε πάνες, ο κ. Μπέζος ανέφερε ότι «υπήρχε μια καθυστέρηση από τον προμηθευτή, αλλά τώρα αυτό λύθηκε, δεν υφίσταται».
Όσο για το φαγητό, σύμφωνα με το διοικητή, διατίθεται κανονικά, όπως και τα συμπληρώματα διατροφής.

Αναφερόμενος στο προσωπικό, ο κ. Μπέζος σημείωσε ότι η διοίκηση δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, όμως έκρινε ότι το υπάρχον καλύπτει τις ανάγκες και δεν τίθεται ζήτημα ομαλής λειτουργίας.

Της Μαρίας Νίκα - Θάρρος

2 σχόλια:

  1. Ο πρώην Διαχειριστής7 Ιουλίου 2012 στις 8:17 μ.μ.

    Αναφερόμενος στο προσωπικό, ο κ. Μπέζος σημείωσε ότι η διοίκηση δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, όμως έκρινε ότι το υπάρχον καλύπτει τις ανάγκες και δεν τίθεται ζήτημα ομαλής λειτουργίας.
    K. Μπέζο μάλλον δεν ξέρετε τι σας γίνεται, έχετε μαύρα μεσάνυχτα απο την κατάσταση στο προσωπικό και ειδικά για τις ειδικότητες που υπάρχουν.
    Καλύτερα να μην μιλάτε ΕΣΕΙΣ για το προσωπικό γιατί πετάτε χαζομάρες και ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιώργος Μπέζος γεννήθηκε το 1972. Είναι μόνιμος διοικητικός υπάλληλος στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Τρίπολης και από το 2007 μέχρι σήμερα πρόεδρος των Δημοσίων Υπαλλήλων του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας.
    Σπουδές: πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης (Οικονομική Κατεύθυνση) της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επίσης, πτυχιούχος Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημόσιων Υπηρεσιών, Δημόσιων Οργανισμών και Επιχειρήσεων».
    Συγγραφικό έργο: Γ. Μπέζος «Η αυτοδιοίκηση στην Αρκαδία», 1998, εκδόσεις Καμπύλη. Αρθρογραφία στον έντυπο τοπικό και περιφερειακό Τύπο για θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.


    το βιογραφικο του διοικητη Ν Καλαματας . υπαρχει καποιος που αναρωτιεται αν αυτος ο τυπος θα εξυπηρετήσει και θα βοηθησει τα συμφεροντα των πολιτων η θα υπερασπιστει το ΜΠΑΤΣΟΚ-ΝΔ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.