Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ Προσελκύει όσους αποχώρησαν από το Mega!

Οργιάζουν οι φήμες για τη δημιουργία νέου τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το Alter, με σκοπό μάλιστα να βγει στον αέρα στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Πληροφορίες θέλουν γνωστό εκδότη – δημοσιογράφο, που έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση για το εν λόγω εγχείρημα, να έχει επιστρατεύσει ομάδα στελεχών των ΜΜΕ που εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου εντός του έτους να γεννηθεί ο νέος τηλεοπτικός σταθμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στόχος της εν λόγω.........

ομάδας να καλύψει το κενό που δημιούργησε το κλείσιμο του Alter, για αυτό δεν αποκλείεται, αν βοηθήσουν και οι μετεκλογικές εξελίξεις, να γίνει χρήση της συχνότητας του καναλιού που παραμένει ανεκμετάλλευτη.

Το νέο κανάλι που δεν αποκλείεται η έναρξη της νέας σεζόν να το βρει στον αέρα, θα αποτελέσει συμπλήρωμα γνωστού ανερχόμενου και δυναμικού εκδοτικού γκρουπ. Έτσι, αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο, κατοχυρωθεί η συχνότητα και ο τρόπος λειτουργίας του, το τελευταίο βήμα θα είναι η στελέχωσή του.

Μαθαίνουμε ότι ραχοκοκαλιά του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα είναι μέρος των δημοσιογράφων που αποχώρησαν πρόσφατα από το Mega αρνούμενοι να υπογράψουν τη νέα σύμβαση. Δηλαδή, μια πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα δημοσιογράφων – ίσως από τους καλύτερους στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, που αποφάσισε πρόωρα να βγει εκτός παιχνιδιού. Η νέα όμως προσπάθεια αναμένεται να τους προσφέρει τηλεοπτική στέγη, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια δυναμική εκκίνηση στο τολμηρό – για την εποχή, εγχείρημα!

Messinea.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Αν πούμε οτι ο Δημοσιογράφος είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου να υποθέσουμε ότι το κανάλι θα ονομαστεί Real TV ή Real Channel;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.