Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....... Για το Αγιο Όρος όμως....

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Την ώρα που ο λαός πεινάει, πληρώνει χαράτσια και γενικώς κερατιάτικα των πολιτικών από το 1974 μέχρι και σήμερα, την ώρα που από τα χαράτσια η εκκλησία έχει εξαιρεθεί, ο διορισμένος πρωθυπουργός υπάλληλος της Goldaman Sachs και των Διεθνών τοκογλύφων Λουκάς Παπαδήμος ή Παπαδήμιος, με απόφαση του το ανθρωποειδές αυτό υπογράφει απόφαση επιχορήγηση των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους, για το έτος 2012 με ποσό που ανέρχεται σε 1.450.000 ευρώ!!!!!!

Λεφτά για τον Παπαδήμιο Υπάρχουν αλλα για ..........

την Εκκλησία. Οχι για τον λαό.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ
ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΤΕΡΑΚΙΑ.


Ακολουθεί η απόφαση από το Διαύγεια αλλά και το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Κλίκ για πλήρες μέγεθος




4 σχόλια:

  1. Λεφτά υπάρχουν για όλους...και για όλα, αυτό είναι δεδομένο... και με τα στοιχεία που παρουσιάζετε στο άρθρο σας, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά....Ο μόνιμος εκφοβισμός - εκβιασμός των κυβερνώντων προς τον λαό ότι "λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν"....πλέον έπαψε να γίνεται πιστευτός.....Και οι πιο αδαείς έχουν καταλάβει, τον λόγο που κατά κόρον χρησιμοποιείται....Και είναι ένας και μοναδικός αυτός ο λόγος.....να μας αποτελειώσουν....υπογράφοντας και τους επόμενους σκληρούς όρους του μνημονίου... απλά για να μας εξοντώσουν οικονομικά...χωρίς καμιά αντίσταση.....Νομίζω ήρθε η ώρα να πάρουν ένα ακόμα γερό δεύτερο μάθημα από τον λαό....Ας ξυπνήσουμε επιτέλους...η δύναμή μας είναι μεγάλη....Ας πάρουμε την μοίρα μας στα χέρια μας...ας μην αφήσουμε άλλο, να μας διασύρουν και να μας απαξιώνουν......Να καταλάβουν ότι δεν τους ψηφίσαμε....δεν τους θέλουμε να φτιάξουν ομαδούλες, για να μας κυβερνήσουν και να περάσουν αυτά που θέλουν οι κερδοσκόποι καταστροφείς αυτής της χώρας...
    Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο ήλιος του πολιτισμού είναι χαμηλά στον ορίζοντα
    Τότε και οι νάνοι έχουν σκιά.

    Ειλικρινά μερικές φορές αναρωτιέμαι,οι άνθρωποι αυτοί που διαχειρίζονται το μπλόκ,σε ποιούς θέλουν να απευθυνθούν με τα ΄΄δημοσιογραφηκά΄΄ τους πυροτεχνήματα?Μα τόσο χαμηλό επίπεδο ενημέρωσης δεν έχουν ούτε στρατευμένα μέσα ειδικού σκοπού,εκτός και εάν τους αρέσει να κάνουν λίγο ντόρο σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τα πράγματα καλά και υποτίθεται μαθαίνουν τις μεγάλες αλήθειες...τις μισές αλήθείες ή ανύπαρκτες αλήθειες...
    Δεν τους περνάει από το μυαλό...ίσως είναι μικρό και δεν μπορεί να περάσει(η βλακεία συγχωρείτε και από τα δικαστήρια)...ότι μπορεί να διαβάζουν το μπλόκ τους και κάποιοι που μπορεί να καταλαβαίνουν κάτι παραπάνω,να έχουν διαβάσει κάτι περισσότερο,να γνωρίζουν το θέμα καλύτερα και σε βάθος και να γελάνε μαζί τους...δεν τους έχει απασχολήσει αυτό?

    Όσο για τις ανακρίβειες,τα ψέματα,τον τρόπο και το ύφος που παρουσιάζεται η είδηση(?)αυτό αφορά τον ιδιοκτήτη του μπλόκ,ελευθερία έχουμε ο καθένας γράφει ότι θέλει και ότι θέλει προσπαθεί να περάσει στον κόσμο,δεν μας πέφτει λόγος,αλλά να νομίζει ότι κάνει και κάτι με το να δημιουργεί εντυπώσεις,αυτό πραγματικά είναι πολύ μακριά από τον ενημερωτικό και δημοσιογραφικό πολιτισμό...

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ...ΛΥΠΑΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρώην Διαχειριστής15 Μαΐου 2012 στις 9:56 π.μ.

    Εσείς ως τι αμφισβητείτε το Φύλλο εφημερίδας της Κυβέρνησης?
    ΤΙ είστε εσείς, που αμφισβητείτε το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης?
    Αν είστε ιερέας που θίγεται το σινάφι σας από αυτό εμάς δεν μας ενδιαφέρει.
    Οι διαχειριστές έβγαλαν μια αλήθεια. Έβγαλαν το επίσημο φύλλο εφημερίδας της Κυβέρνησης με την απόφαση Παπαδήμιου.
    Και επειδή το έψαξα το ΦΕΚ είναι 100% Γνήσιο.
    Ως πότε ο Έλληνας πολίτης θα πληρώνει τους βατοπεδινούς, τον μοναχό Εφραίμ που εχει μετατρέψει την μονή σε γραφείο Real Estate?
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Διαχωρισμός κράτους και Εκκλησίας τωρα. Η Εκκλησιά έχει τεράστια περιουσία. Να την ρευστοποιήσουν και να πληρώνονται τους μισθούς τους και τα έξοδα τους από αυτά.
    Αρκετά πλήρωσαν οι Έλληνες κερατιάτικα.
    Τα συγχαρητήρια μου στους διαχειριστές για την αποκάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ πρώην...
    αμφισβητώ την λογική με την οποία παρουσιάζεται το θέμα και όχι το έγγραφο...
    εγώ δεν είμαι τίποτα και σε κανένα σινάφι δεν ανήκω απλά έχω μάθει όταν λέω κάτι να μπορώ να το αποδείξω ή τουλάχιστον να έχω βρεί τις πηγές εκείνες που να με πείθουν για την αλήθεια...

    Αφού λοιπόν σου αρέσει όπως έχεις πεί και σένα η αλήθεια και οι αποκαλύψεις γιατί δεν κάνεις ένα θέμα να μας πείς ποιά είναι επιτέλους αυτή η τεράστια περιουσία της εκκλησίας,με στοιχεία όμως,ποιά είναι τα κερατιάτικα που έχουν πληρώσει οι έλληνες για την εκκλησία,πώς αποδεικνύεται ότι η εκκλησία δεν πληρώνει φόρους,γιατί άραγε δεν γίνεται διαχωρισμός,ψαξου λίγο,δες τις γνωμοδοτήσεις των νομικών συμβουλίων του κράτους και της Ε.Ε τί λένε για τον διαχωρισμό,(όταν ο Γ.Α.Π σαν υπουργός παιδείας προσπάθησε να κάνει τον διαχωρισμό)για ψάξου λίγο να δείς από πόσα χαράτσια έχει εξερεθεί η εκκλησία,και στο τέλος τέλος ζήτα και την αιτιολογία αυτής της χρηματοδότησης...είναι χρήματα του ελληνικού λαού?...λαοπλάνοι...ή χρηματοδότηση από κάποιο ευρωπαικό κονδύλη της Ε.Ε από αυτά που δίνει ακόμα η ευρώπη για τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς και είναι το κράτος υποχρεωμένο να δώσει στο Α.Ο?
    Μέχρι να μας φέρεις τα στοἰχεια νομίζω έχω το δικαίωμα να μην πείθομαι και να σας θεωρώ λαοπλάνους που ανακυκλώνετε χιλιοειπωμένα θέματα τα οπία έχουν σαφώς απαντηθεί επίσημα και από την εκκλησία και από το λογιστήριο του κράτους και από την ιστορική έρευνα αλλά δυστυχώς μερικοί ακόμα δεν θέλουν να σταματήσουν να πιπιλάνε την ίδια καραμελίτσα τους και ας έχουν γίνει άνδρες(?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.