Σάββατο 28 Απριλίου 2012

O Πάνος Καμμένος από την Καλαμάτα. «Οι Έλληνες δεν πρόκειται να υποκύψουν σε εντολές»

Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος. Πρώτη στάση της επίσκεψής του ήταν το Δημαρχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, όπου τον υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Παν. Νίκας και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θοδ. Μπρεδήμας.

Καλωσορίζοντας ο δήμαρχος τον κ. Καμμένο, ..........

αναφέρθηκε στα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξαιτίας της ισχνής χρηματοδότησής της από την κεντρική εξουσία, αλλά και σε αυτά που δημιουργήθηκαν από την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του νεοπαγούς κόμματος, τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, στην πορεία μας που ξεκίνησε από τον Έβρο και θα καταλήξει στη Γαύδο και το Καστελόριζο, βρισκόμαστε σήμερα (σ.σ. χθες) στην Καλαμάτα.
Στη Μεσσηνία που κρατά ψηλά το εθνικό φρόνημα, αρχές και αξίες που και οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” πρεσβεύουν, και συμμετέχει στον αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας, σε μια εποχή που όλα ρυθμίζονται από το Μνημόνιο, από τους δανειστές, από τους τραπεζίτες.

Βρισκόμαστε εδώ για να στείλουμε σήμερα το μήνυμα ότι οι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχτούμε ποτέ να υποκύψουμε σε εντολές και σε διαταγές οι οποίες οδηγούν στην παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Δεν υπάρχουν ανταλλάγματα για την ελευθερία των Ελλήνων. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και αλλαγή του κράτους μας. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται να το κάνουμε μόνοι μας. Είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια που δημιουργήσαμε πολλές φορές οι ίδιοι, αλλά και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε η νέα τάξη πραγμάτων.

Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” προχωρούμε σ’ αυτή την πορεία μεγαλώνοντας συνεχώς. Από ρυάκι γίναμε τσουνάμι κι αυτό οδηγεί με τη σειρά του στην ανατροπή της μεταπολίτευσης. Μιας μεταπολίτευσης που έχει οδηγήσει να έχουμε μια συγκυβέρνηση κομμάτων που πρέσβευαν άλλες αρχές πριν από χρόνια, όταν ιδρύθηκαν, ενώ σήμερα τηρούν πιστά τις εντολές της τρόικας. Εμείς, όμως, εκτελούμε τις εντολές του ελληνικού λαού και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος περπάτησε στον πεζόδρομο της Αριστομένους και χαιρετήθηκε με αρκετούς πολίτες, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Δ. Αδαμόπουλος

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.