Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ξεκινά την 1η Μαίου η αντιπυρική περίοδος.

Ξεκινά από την Τρίτη 1η Μαΐου 2012 μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου η αντιπυρική περίοδος κατά την οποία απαγορεύεται κάθε είδους καύση σε δάση, δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις.

Με την πυροσβεστική διάταξη που ανακοινώθηκε από το διοικητή της περιφερειακής διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου κι εγκρίθηκε από το γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για την αντιπυρική περίοδο.

Καλό θα ήταν να φροντίσετε να ολοκληρώσετε τις .........

επόμενες ώρες ότι αγροτικές εργασίες έχετε να κάνετε στα κτήματα σας καθώς μετά την 1η Μαΐου τα πρόστιμα θα είναι βαριά καθώς υπάρχει και ο κίνδυνος της αυτόφορης διαδικασίας.

1 σχόλιο:

  1. Ξεκινησε η λειτουργια του Βιολογικου Καθαρισμου της Κυπαρισσιας μετα απο πολυετη ταλαιπωρια οικονομικη και ψυχολογικη ολων των ενδιαφερομενων για το εργο,θεσμικων και μη,αφου ηδη εδω και λιγες ημερες η εγχυση λυματων εχει εκτραπει -απο το παλαιο δικτυο που απερριπτε τα υγρα αποβλητα στη θαλασσα- στις συγχρονες εγκαταστασεις του εργου.
    Τα λυματα συγκεντρωνονται στη μοναδα του Βιολογικου και στις προσεχεις ημερες θα εχει ολοκληρωθει η πρωτη επεξεργασια.

    Η λειτουργια συντελειται ικανοποιητικα και οι τεχνικοι της εταιριας που διαχειριζεται το εργο, παρακολουθουν στενα τη συμπεριφορα του Βιολογικου και ειναι ετοιμοι να αντιμετωπισουν οποιο θεμα προκυψει και να προβουν σε οποιες ρυθμισεις.
    Προσεχως θα γινουν τα εγκαινια του σημαντικου αυτου εργου για τη περιοχη και θα παρουσιαστει επισημα στους δημοτες και τον Τυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.