Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Τις ευχαριστίες του προς τους Γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου κυπαρισσίας για ην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε, εκφράζει με επιστολή του ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Μερκούρης Ιωάννης.
Στην επιστολή του ο κ. Μερκούρης αναφέρει: .........

Εξαιτίας μιας περιπέτειας της υγείας μου νοσηλεύτηκα πρόσφατα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Οι υψηλής σε σχέση με τη δυναμική του ποιότητας υπηρεσίες υγείας που μου παρασχέθηκαν κατά την παραμονή και διανυκτέρευσή μου εκεί, ο επαγγελματισμός και η άψογη συμπεριφορά του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και η έγκαιρη και άμεση αντιμετώπιση του προβλήματός μου ως περιστατικού με αναγκάζουν να εκφράσω δημόσια τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μου, ενώ, παράλληλα, αναδεικνύουν την αναγκαιότητα της συνέχισης της λειτουργίας του νοσοκομείου.

Το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας εξυπηρετεί μια τεράστια περιοχή εκτεινόμενη από την Πύλο μέχρι τα Κρέστενα, η οποία είναι αναμφίβολα τουριστική. Συνεπώς, προβάλλει ως επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση του Νοσοκομείου, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας για καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Θα ήθελα, λοιπόν, να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διοικητή του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, κ. Π. Μπόζο, στους ιατρούς, κ.κ. Ι. Κάνδηλα και Δ. Σαμαρτζή, στους ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων, στις προϊσταμένες, κ.κ. Στ. Αλεξοπούλου και Θ. Πολυζωγοπούλου, καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΩΡΑΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ . ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.