Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τι θα γίνει με τα απαράδεκτα κάγκελα του Λυκείου;

Στις τις 23 Μαρτίου το Φιλιατρά News ανέδειξε με μήνυμα αναγνώστη το θέμα που υπάρχει με τα αντιαισθητικά κάγκελα που τοποθέτησε ο εργολάβος στον νεο μαντρότοιχο του λυκείου Φιλιατρών.

Πολλοί φορείς αντέδρασαν με επιστολές τους για ..........

το απαράδεκτο και αντιαισθητικό αποτέλεσμα και μάλιστα υπήρξε κινητοποίηση και στις 28 Μαρτίου είχε επισκεφθεί το έργο η Αρχιτέκτονας και επιβλέπουσα του έργου κατασκευής του Λυκείου Φιλιατρών κ. Δουλάμη όπου είχε διαπιστώσει ότι τα κιγκλιδώματα που τοποθετήθηκαν δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με αυτά που προβλέπει η μελέτη -προβλέπεται άλλος τύπος κιγκλιδωμάτων- και ότι πρέπει να αντικατασταθούν με τα προβλεπόμενα.

Την επόμενη εβδομάδα (από 2 - 8 Απριλίου) θα υπήρχε σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια σύσκεψη με τον Εργολάβο και την επιβλέπουσα του έργου για να δοθούν σαφής οδηγίες και εντολές προκειμένου να εφαρμοστεί πλήρως η μελέτη.

Μέχρι και αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα αντιαισθητικά κάγκελα είναι ακόμα στην θέση τους, δεν έχει γίνει απολύτως καμία ενέργεια για την απομάκρυνση τους και την αντικατάσταση τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα κάγκελα της μελέτης.

Μιλώντας ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας σε συνεργάτη του Φιλιατρά News είπε ότι τα κάγκελα θα αντικατασταθούν και ότι οι εργασίες στο λύκειο θα πρέπει να ε΄χουν τελειώσει μέχρι το τέλος Μαΐου καθώς δεν μπορεί να πάρει άλλη παράταση το έργο.

Εμείς αναρρωτιώμαστε:

Ο Εργολάβος τι έκανε τα προηγούμενα κάγκελα;
Τα πέταξε;
Τα πούλησε;;;
Αν τα πούλησε -όπως λέγεται στην κοινωνία των Φιλιατρών σε αθίγκανους- που πήγαν τα χρήματα αυτά;;; Στην τσέπη του;;; Στην κατασκευή αυτών των αντιαισθητικών κιγκλιδωμάτων;
Εισαγγελέας υπάρχει για να επέμβει στην υπόθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας τα κάγκελα αποτελούσαν ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του Δήμου Φιλιατρών και όχι του ΟΣΚ.
Συνεπώς αν υπάρχει πώληση των κιγκλιδωμάτων θα πρέπει ο Εισαγγελέας να ερευνήσει και να βρει τι έγιναν αυτά τα χρήματα.

Νομίζουμε ότι μια εισαγγελική παρέμβαση στο θέμα θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Ακούστε τι είπε για το θέμα ο Δήμαρχος Τριφυλίας σε συνεργάτη του Φιλιατρά News.



2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ S ΣΤΟ ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.ΧΩΣΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το θέμα με τον Λαγκούβαρδο και την κατάργηση του S του θανάτου το παρακολουθούμε πολύ στενά.
    Ηδη στις 10 Απριλίου μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε συνεργάτη του Φιλιατρά Νews ο Διευθυντής τεχνικών έργων της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Γιαννακέας.
    Εδω η συνέντευξη για να την ακούσετε. http://filiatranews.blogspot.com/2012/04/blog-post_9785.html

    Το έργο του Λαγκουβάρδου είναι προσωπικό στοίχημα του Φιλιατρά News και δεν θα το αφήσουμε στην τύχη του. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες. Σας υποσχόμαστε ότι θα πιέζουμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα γι αυτό το θέμα. Έχουμε μνήμη καμήλας και δεν ξεχνάμε.
    Το έργο θα γίνει με δική μας επιμονή. Θα τους γίνουμε τσιμπούρι μέχρι να το κάνουν.
    Ήταν να μην στείλουμε πέρσι τον Μάρτιο την επιστολή στον περιφερειάρχη μας Πέτρο Τατούλη.
    Από εκείνη την επιστολή και το Video που είχε δει το έργο πήρε τον δρόμο του.
    Ο Πετράν θα το κάνει. Δεν είναι σαν τον Δημοσιο-σχεσίτη Δράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.