Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει η δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία

Μετά τις διακοπές του Πάσχα υπολογίζει ο πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας να ξεκινήσουν τα μαθήματα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας, που οργανώνει η Ένωση, για μαθητές των οποίων οι οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα να τους παρέχουν φροντιστήρια, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Όπως ανέφερε χθες ο Βασίλης Γεωργιόπουλος, «αρκετοί καθηγητές έχουν δηλώσει ότι θέλουν να κάνουν δωρεάν μαθήματα. Ακόμη και αδιόριστοι, παρότι κάνουν αυτή τη δουλειά για βιοποριστικούς λόγους, δέχονται να προσφέρουν κάποια μαθήματα ως ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ο χώρος που θα γίνουν τα μαθήματα, είναι στο ...........

Εσπερινό Λύκειο Καλαμάτας στην οδό Φαρών, «όπου ο διευθυντής Νίκος Πεφάνης, επίσης δέχθηκε εθελοντικά και αυτός να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την επίβλεψη του όλου εγχειρήματος. Μένει τώρα να δούμε ποιοι μαθητές θα δηλώσουν και ποια μαθήματα θέλουν να κάνουν. Ήδη έχουμε περίπου 25 παιδιά» κατέληξε ο πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι σκοπός των εκπαιδευτικών δεν είναι να υποκαταστήσουν το κράτος, καθώς συνεχίζουν να διεκδικούν δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία που θα παρέχεται από το δημόσιο σχολείο.

Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Στο Λύκεο Φιλιατρών θα υπάρξει τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας; Πότε θα ξεκινήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.