Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τρίπολη - Καλαμάτα. Σε κυκλοφορία, ως τη Θουρία, το Μάιο, το Τρίπολη-Καλαμάτα

Τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, επισκέφθηκε χθες ο δ/ντής της ΕΥΔΕ κ. Ιωάννης Καρνέσης και τον ενημέρωσε σχετικά με την ολοκλήρωση του εθνικού δρόμου.
Ο κ. Αλευράς έθεσε το θέμα που έχει προκύψει στον κόμβο του Πηδήματος και ζήτησε την επίλυσή του με τον κ. Καρνέση να τονίζει ότι το πρόβλημα είναι προσωρινό και προέκυψε από την άρνηση ολίγων ιδιοκτητών να παραχωρήσουν την ιδιοκτησία τους.
Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης έθεσε επί τάπητος ............

την αποκατάσταση του προβλήματος στον εθνικό δρόμο Τρίπολης - Καλαμάτας στο Δερβένι. Ο κ. Καρνέσης τον διαβεβαίωσε ότι η εκτέλεση της μελέτης που προβλέπει την πασσάλωση του συγκεκριμένου κομματιού θα ξεκινήσει σύντομα και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Αυγούστου.

O κ.Aλευράς ανέφερε ότι σε μήκος 23.000 τ.μ. περίπου κατά μήκος της εθνικής οδού, θα πρέπει να βελτιωθεί ο ασφαλτοτάπητας, ώστε να μειωθεί η επικινδυνότητά του, η οποία έχει προκληθεί από την καθημερινή χρήση βαρέων οχημάτων της αναδόχου εταιρείας που κατασκευάζει το έργο.
Τέλος ο κ. Καρνέσης ανέφερε ότι ο δρόμος Τρίπολης – Καλαμάτας θα παραδοθεί σε κυκλοφορία μέχρι τον κόμβο του Πράκτικερ στο τέλος Μαΐου

Θάρρος

1 σχόλιο:

  1. Ένα αισιόδοξο μήνυμα.
    Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που κάποιο έργο παραδίδετε στην κυκλοφορία ένα -δύο μήνες ΜΕΤΑ και όχι ΠΡΙΝ από τις εκλογές – έστω και μισοτελειωμένο.
    Το γεγονός αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά για το πολιτικό μας σύστημα, αλλά και για τους πολιτικούς μας γενικότερα.
    Όχι δεν έγιναν καλύτεροι ξαφνικά, απλά πλέον δεν τους περνάει να συνεχίσουν τις μικροπολιτικές τους.
    Με ότι αυτό συνεπάγετε για το μέλλον του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.