Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Νέα ωμή παρέμβαση Λαγκάρντ στην Ελλαδα ενόψει εκλογών

«Οι εκλογές είναι η στιγμή που τα υπεύθυνα πολιτικά κόμματα πρέπει να δείξουν θάρρος και να πουν στον κόσμο την αλήθεια. Η στροφή προς τα ακραία κόμματα που θα είναι επιδεικτικά φιλολαϊκά δεν θα είναι η σωστή επιλογή από την πλευρά των ελλήνων πολιτών», δήλωσε στην εκπομπή «60 minutes» η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία πραγματοποίησε και δεύτερη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας.

«Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα της Δημοκρατίας», συμπλήρωσε η Λαγκάρντ, «και ελπίζω πως οι πολιτικοί ηγέτες κατανοούν τι ευθύνη έχουν προς τον λαό τους πρώτα απ’ όλα και μετά προς τους ευρωπαίους εταίρους».

Όπως τόνισε η επικεφαλής του ΔΝΤ, ............

«η κύρια ανησυχία αυτή τη στιγμή είναι η σταθερή και συνεπής εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων αλλά και η επικύρωσή τους από όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας».

Ερωτηθείσα για τους κινδύνους της επιβολής αυστηρών και πολύ σκληρών μέτρων λιτότητας σε μια χώρα «πνιγμένη» στο χρέος, η κ. Lagarde δήλωσε ότι στην ουσία δεν υπάρχει άλλη επιλογή, σημειώνοντας πως το θέμα είναι πως θα υπάρξει ισορροπία μεταξύ αυτών που απαιτούνται τώρα και των προσδοκιών για το μέλλον.

STAR

ΣΧΟΛΙΟ
Και μόνο που η σκυλομούρα και ανέραστη του ΔΝΤ Λαγκάρντ θέλει να ξαναδεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να κυβερνούν και να παίρνουν σκληρά μέτρα εναντίον των πολιτών είναι ευκαιρία να την κάνουμε να δεί εφιάλτες το βράδυ των εκλογών. Να στείλουμε όλους όσους προσκύνησαν έστω και μια φορά το μνημόνιο στα τσακίδια και να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ αντιμνημονιακά κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.