Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις ο Πάνος Καμμένος. Τρέμουν Συγγρού και Ιπποκράτους

11,0% ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!
ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ 22,5%

Πανωλεθρία για την Νέα Δημοκρατία η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC που δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα». Αναλυτικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 22,5%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, το ΚΚΕ 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12%, η Δημοκρατική Αριστερά το 11,5%, ενώ τρένο πάνε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 11%...

Το ΛΑΟΣ στο 3%, η Χρυσή Αυγή στο 3,5% οι .........

Οικολόγοι Πράσινοι 2,5% ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία 2%.
Καλά κρασιά Αντώνη!

Dimotiko Safari

10 σχόλια:

  1. Ας λέμε ότι είμαστε Ν.Δ ή ΠΑ.ΣΟ.Κ στους καλοθελητές-ρουφιάνους του συστήματος και ας ψηφίσουμε άλλο στην κάλπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί να μην τους το πετάμε στην μάπα; Ξέρεις τι ωραία είναι να του τα ρίχνεις στην μάπα; Κόβεις αντίδραση και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι 7(επτά) διαγραμμένοι λοιπόν της Ν.Δ., αφού το έπαιξαν παλληκάρια μη ψηφίζοντας το μνημόνιο, ζήτησαν έμπρακτα συγνώμη από τον Σαμαρά ψηφίζοντας τη δανειακή. Άξια η γραβάτα που κερδίζουν, ο λαός σύντομα θα τους ξαναδώσει και τη βουλευτική αποζημίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις διάβασα ένα άπαιχτο σχόλιο σε blog προσκείμενο στη ΝΔ, διαβάστε και καραφλιάστε:

    "33% – 34% θα παρει η ΝΔ στις εκλογες και με ενα ρεαλιστικο ποσοστο 15 – 17% κομματων εκτος της βουλης ειναι αυτοδύναμη με 154+ βουλευτες. Ετσι λεει ο εκλογικος νομος.

    Ετσι απλα αλλα δεν το λεει κανεις , περνανε στον κοσμο οτι θελει 38%+ για αυτοδυναμια για να καταφερουν συνεργασια με Πασοκ. Ασε που αν οντως παρει 38% (πραγμα απιθανο) θα εχει 180+ βουλευτες με αυτον το κατακερματισμο"


    Αυτά έγραψε ο "γίγαντας", μας θεωρούν αμοιβάδες, δεν εξηγείται διαφορετικά.
    Μιλάμε οι άνθρωποι ζουν στη κοσμάρα τους!!!!!!
    Δεν έχουν καταλάβει τίποτα!
    Με 9κομματική βουλή και τον Καμμένο να τσιμπάει 15άρι μέσα στον Μάιο, αυτοί τη βιόλα τους...
    Από τη μια έχει δίκιο ο φίλος 5.08, τους χρειάζεται και λίγο δούλεμα, από την άλλη και ο administrator, δεν έχει άδικο, τους αξίζει να καταλάβουν έτσι άγαρμπα ποια κατάληξη θα έχει στις κάλπες η ξέφρενα αλλαζονική τους συμπεριφορά, μπας και γίνουν λίγο πιο συνεσταλμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα φας κ εσυ καλα χοντρουλη,της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρυσή αυγή μονο και μονο απο αντίδρασή αλλά και για σπάσιμο! Φανταστείτε τί εχει να γίνει στη βουλή αν μπεί! Θα τουσ χαιρετάει φασιστικα! Χα Χα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί admin team, αναρτήστε αν θέλετε αυτό το απολαυστικότατο βίντεο, όπου ο πολιτικός επιστήμονας Κοντογιώργης, καλεί τον Παπακωνσταντίνου να άρει τη βουλευτική ασυλία του για να δικαστεί για τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξε ερήμην του ελληνικού λαού!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=x6WICLyqaO4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας ελπίσουμε οτι έχουμε ξυπνήσει επιτέλους και δεν θα δεχθούμε να χαιρετήσουμε στα καφενία τους πλανόδιους τσαρλατάνους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ σαν τα πρόβατα όπως και στο παρελθόν και δεν θα φάμε την προπαγάνδα η οποία θα γεμίσει ψευτοδιλήματα τα ΜΜΕ, εντός εκτός ευρώπης, ευρώ ΚΤΛ.
    Θέλω να πώ/γράψω κάτι το οποίο ελάχιστα ακούγετε : απο το ΕΥΡΩ δεν μπορούν να μας δίωξουν, είναι μέρος της αρχικής συμβάσεως για την νομισματική ένωση, μόνο ένα κράτος μέλος μπορεί να ζητήσει να βγεί απο το ΕΥΡΩ και όχι να το Βγάλουν! οπότε μην μασάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πιο δεξια κυβερνηση απο αυτη του πασοκ δεν εχει ξαναυπαρξει στην χωρα.ουτε η 7 ετια της χουντας.καλυτερη η χρυση αυγη απο αυτους,τουλαχιστον στην χρυση αυγη ειναι πατριωτες και οχι προσκυνημενοι.ελπιζω να ερθει φωτησει στους ελληνες την ημερα τον εκλογων και να βγει ο καμμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.